akhirnya siap jugak..

Setelah beberapa hari aku bersengkang mata mengadap software ACS Timetable ni dan stayback sampai ptg..akhirnya siap jugakla jadual yg ke4 untuk tahun ini..berapa kali nk tukar daa..tp tu la, pentadbir pun bukanla saja2 nk tukar kalau tak perlu tukar..kali ni tukar sebab nak masukkan Sivik dalam jadual..sebelum ni Sivik tu di luar waktu je..cukup syarat..

sepanjang aku buat jadual ni..mcm2 gk aku tau psl perangai cikgu2 kt sekolah aku..haha..sampai pentadbir pun kena consider nk adjust jadual diorang supaya nanti diorang tak datang bersilat di dpn pentadbir kerana xpuas hati..bila diorang tak puas hati..maknanya aku pun jd mangsa jgkla dikomen mcm2..lantakla..janji kerja aku siap..kalau nk jadual memuaskan hati semua org..aku rasa smpai ke tua xdpt..Bnyk kekangan sgt..cikgu xcukup..dll, mcm mana nk dpt jadual cantik..


ni la dia jadual aku..dh kurang satu waktu jd 24

P/S : Bdk2 bg alasan tak ingat jadual sebab asyik tukar je..huhu

3 comments.. read them below or add one

Daddy Cool Daddy Cool 22 June, 2009
Psssst naman...software timetable tu leh kongsi tak, software kat sekolah daddy dah corrupt, kelam kabut jadinya kat sekolah bila start cuti hari tuh. Maklum la, ada dua cikgu baru masuk!
Jadual sampai sekarang takder, nak buat manual, pening palo weh...
n@m@n n@m@n 22 June, 2009
daddy pakai ACS gak ker cam mana?? Software ni bgus..user friendly..tp hak PPD KLang...boleh ke bg yg copyright ni daddy?
Desperado Desperado 23 June, 2009
This comment has been removed by the author.