berdiri pun boleh tido..

Tido..sesuatu yg manusia normal akan lakukan..tp normalkah sekiranya kita tido semasa berdiri?
haa..sape yg penah jmpe org yg tgh berdiri pun boleh tido???
ni la dia CKK( ringkasan nama budak ni)..Semua cikgu tau dia ni kaki tido..Aku pernah mengajar dia tahun lepas..tiap2 masa aku dia tido..heran betol la aku..adakah dia sakit..adakah dia mempunyai penyakit TIDO??
yang herannya masa assembly dia boleh terlentok dgn muka ke atas..TIDO di tapak perhimpunan..Ada sekali tu seorg cikgu tu amik video dia tido masa perhimpunan..Tp yg paling best masa berdiri tengah beratur dia boleh tido..AJAIB kn??????
so apakah penyakit budak ni yg sebenarnya..Sape2 yg pakar dlm bidang ni sila inform aku....

5 comments.. read them below or add one

lili11 lili11 30 June, 2009
Keh keh keh ... Pernah dengar tertidur masa mengunyah? Kih kih kih ...
A.I.Z.A.T A.I.Z.A.T 01 July, 2009
hahahaha berdiri pn die ble tdo?
konpem ar budak ni buat part time malam2,keje fast food ke pe..

ko x tegur ke man?asik tdo je.
baik dok umah kalo nk tdo..
hehe..

tp ksian pn ada.manatau smlm dia stdy je smpi x tdo.
tu yg dia tdo
Aidil Fadzil Aidil Fadzil 01 July, 2009
Salam Ziarah..Biar tidoq..dari ganggu orang lain..he.he
n@m@n n@m@n 02 July, 2009
aizat..aku dh siasat..dia keja weekend je..hehe..then dia jugak bukan good student..but in the good class

tertido masa mengunyah ni bdk2 selalu la kn?

betul...kdg2 dlm kelas yg hujung tu..better diorg tido drp jaga..kalau jaga...haduiiiiiii
~aLoNg~ ~aLoNg~ 10 August, 2011
kawan saya pun ada yang spesis macam ni! hahaha, rindu zaman sekolah