tukar lagi...

Baru je buka sekolah dah kena buat kerja mcm2..haha..tula kerja cikgu...dh 2 ari aku balik lambat..sampai kt umah pukul 5 lbh..ni semua gara-gara untuk buat jadual yg entah ke berapa kali dah ditukar utk tahun ni..dh kuar jadual baru ni akan ada la cikgu2 yg akan jumpa aku..komen mcm2..msg2 nk jadual yg menyenangkan diorang..xtau yg aku duk pecah kepala ngan pentadbir ngan sorg lg cikgu untuk buat jadual ni..bnyk mslh sebab sekolah aku kekurangan guru..Dan yg kelakarnya aku pergi kursus tang jadual ni ari last day kursus tu..terus dibagi tugas buat jadual..haduiii...

 ni gmbr ngah generate jadual..using ASC timetable..very user friendly..
X larat pulak nk membebel pjg2..aku nk sambung perabis tanda paper..ada lagi 2 kelas..
Sekian
TK

3 comments.. read them below or add one

♥ ieRa♥ ♥ ieRa♥ 18 June, 2009
Sekolah area mn ni cekgu ?
n@m@n n@m@n 18 June, 2009
area pelabuhan klang...nama sekolah dirahsiakan..
Anonymous Anonymous 23 February, 2012
salam. nak tanya sikit. kalo guna software asc ni boleh tak kalo nak buat hari biasa 1 waktu 35 minit tapi hari jumaat nak buat 40 minit. ada tak cara nak buat. penat dah duk belek2 tapi buntu