Tutorial melubangkan borang OMR

Haa..tutorial ni khas utk cikgu2 yg alah pd kandungan DDT asap ubat nyamuk mcm aku dan juga yg susah2 melubangkan borang OMR menggunakan pisau. Kalau yang tak alah tu guna ubat nyamuk lebih cepat..Kaedah ni mesra rakyat..eh mesra alam sikit. ' Save the cheerleader, save the world'..haha..Sape tgk citer heroes tau la frasa ni. Mcm maner kaedah ni?
Apa yg diperlukan?

Cermin dan Pen berdakwat
cara dia?
Just bulatkan berulangkali borang OMR tu ngan pen sampaila berlubang di atas cermin td mcm cth kt atas..Simple and fast
ni la hasil dia..kui..kui..aku wat x cantik sangat daaa...
Selamat Mencuba

4 comments.. read them below or add one

nik awin nik awin 16 June, 2009
wohhhh..rugi ink lor...
(akan try next week..budak year 6 akan ada test lagi)
n@m@n n@m@n 16 June, 2009
Cikgu nik awin~pkai je pen yg dkwt dh pch...
Luth Textile Luth Textile 17 June, 2009
hahaha...
cikgu buat tutorial.. baguih2..
saddam saddam 17 August, 2010
hehhe... dulu mase tolong cekgu tanda kertas pon agak terkejut teknik nie....jujur,tak trfikir pon dulu...hihihi