Ellesse..Terima kasih pd yg tersyg...

Sempena dgn besday aku yg ke 25 ni..org rumah aku telah menghadiahkan aku sebuah  seutas  jam tangan...yahoooo....cantik wooooo...aku suka...Jenama dia mmg berbelit aku nk sebut..aku je, org lain xde masaalah kot nk sebut Ellesse kan?????
so..Koleksi jam aku dh bertambahla...kui..kui..

Antara koleksi yg aku ada..
dah xboleh pakai dh yg ni..kenapa?????
talinya sudah putus...uwaaa...dhla ssh cr tali dia...stkt ni aku tnye kt kdai xde..kalau ada pun tunggu berbulan2...
 yang ni pulak mcm budak2...macam jam psr malam pun ada..tp time sukan pakai yg ni la...
yang ni la aku duk pakai setiap hari sekrg...w/p simple & xmahal( mcm la yg lain mhl) tp selesa dan ringan..

Kt sekolah pulak..masa pagi2 aku smpai...
ada hadiah atas meja aku dgn kad...dari pelajar science 4U

Rupanya diorg tau besday aku sebab dulu kt bilik guru ada satu list yg memaparkan maklumat guru..ada no. IC..jd dkt situ lah diorang tau besday aku

HAri ni jumpa je student yg aku ajar(tp 3kelas je la.ada lg 2 kelas x jmpa diorg pun arini)..masing2 ucap Happy Bitrhday sir..Happy birthday cikgu..Yg xthn aku tgh mengajar diorg lalu singgah kt pintu then wish..huhu..mcm2 kerenah student aku ni..dari jauh pun ramai2 diorg wish masa aku lalu dkt sebuah kelas tu..

Tak lupa juga kelas 4Yakin yg pernah aku mengamuk dulu dlm post ni .. W/p semalam kena bebel ngan aku smpai terdiam..diorg still wish lagi...Tp pastu aku sambung bebelan aku sekejap..hehe..tp bertujuan utk memotivasikan diorang..ada gak selit kisah Nur Madihah..kalau ada kesempatan aku buat entri untuk ni..Lps kena brainwash..bibit2 keinsafan nampak la sikit..Tp xtau brp lama boleh bertahan..harap2 bertahan la..
SEKIAN

6 comments.. read them below or add one

a kl citizen a kl citizen 08 July, 2009
happy birthday

terima kasih mem'follow' saya..

saya follow`awak juga ya
A.I.Z.A.T A.I.Z.A.T 09 July, 2009
selamat harijadi bro..
moga panjang umur, murah rezeki,
dirahmati slalu..berbahagia slalu, sihat slalu..amin.Insyaallah
mantan mantan 09 July, 2009
happy birthday.

Sambil menghargai hadiah jam drp orang tersayaang tu, renungkan makna simbolik hadiah tu n@m@n. Berkaitan dgn masa tu.....

Jadi ruangkan lebih banyak masa yang produktif dgn orang tersayang tu... hehehhe...

Semoga terus berjaya dalam kehidupan...
kuIna LadyInRed kuIna LadyInRed 09 July, 2009
salam kenal..
dan selamat hari jadi!
imanshah imanshah 09 July, 2009
Jam aku pun dah nak putus..tak der ke orang nak bagi present!!!haha..
n@m@n n@m@n 09 July, 2009
thanks semua....

TQ atas nasihat yg sgt berguna tu mantan..hehe..

imanshah..nt ada la org bg...hehe..silap2 dia bg lagi mahal drpd jam...