2-1

Huhhh...Aku tengok bola jap..tertido..tengok bola jap tido..

MAta mengantuk sangat sebab petang tu kuar pi shopping kat jusco sikit, pastu pergi beli perabot jati idaman Fiza pastu terus pergi buka puasa umah mak..
Letih woooo..

Dapat juga idaman Fiza ni..hehehe..



 Apa-apa pun M.U menang 2-1..hoho..

Walaupun mamai..tp dapat rasa Arsengal mmg agak kuat daa skang ni melalui game mlm td..Cane ni MU??? Chelsick pulak mcm power je musim ni..minum Super Power ke???hoho

Giler lawa siott gol Arshavin ni..Tapi mcm mudah sgt je..Dari luar kotak penalti shoot sampai Poster Foster tak boleh save..tepis sikit je..tapi masuk gak..maybe bola pergi dgn halaju 800km/jam..hahaha

Trademark Rooney..sliding..Selepas score gol  penyamaan melalui penalti..

Lawa free kick Van Persie nih..Nasib baik tak gol..

Yang kelakarnya M.U dpt gol kedua melalui gol sendiri je...Aduii..Macam rasuah pulak si Abou Diaby ni..Tanduk ke gol sendiri macam nk score..Bak kata Shebbie Singh awal pagi tadi

'A great header but in a wrong penalty box' ( sambil sengih )

Another results


All pics from here

Kenapa masing-masing ada menyokong team luar eh? Padahal takde kaitan pun dengan negeri kita..Kenapa ada yang minat Man. u..ARsengal,Chelsick dan lain-lain..

Nak kata minat pemain-pemainnya, mereka silih berganti..maklumlah dijual beli mcm brg..ada jugak sistem barter berlaku..hehe..takpela gaji berjuta kan??

Nk kata sebabkan pengurusnya..silih berganti jugak..Cuma ada sesetengah je yang kekal lama..kenapa ek? aku kena tanya aku sendiri ..hehe..
ape-ape pun minat, minat jugak..tapi bagi akula, tak payah berlebih-lebih sangat kot kan..

P/S : teringat zaman-zaman study kat UKM dulu..tengok bola ramai-ramai..Siap kedai mamak kat bangi tu berpuak-puak..Sebelah kiri Chelsea..Sebelah kanan Man U..jadi kalau Man U vs Chelsick..Habisla riuh..Duk booo je kwn2 sendiri..hehe..Ada gak dah tak boleh kawal sampai bukak baju menari-nari (taksub sgt neh)..

6 comments.. read them below or add one

A.I.Z.A.T A.I.Z.A.T 30 August, 2009
janganlah disangkal kualiti gol arshavin..akan tetapi..


menang tetap menang btol x man? hehehe, walaupun mnang sbab gol sendiri..

p.s- Terima Kasih Abu Diaby;p
tengku_fir21 tengku_fir21 30 August, 2009
hahaha
tlg eja chealsea bagi btul ok
wakakaka...minat sbb seronok tgk diaorg main...
Mata Hati Mata Hati 30 August, 2009
yeah..MU dah mula panas tu.
n@m@n n@m@n 30 August, 2009
AIZAT~yeah..menang ttp mng..3 mata ttp dibawa pulang

dlm permainan kdg2 nasib juga diharapkan..hehe

tengku_fir21~ eh..salah eja eh??? sory..huhu

Mata Hati~hoho..belum lg skang winter season..
sonata anak kancil sonata anak kancil 30 August, 2009
kat sini - hubby tengok bola - pas tu semua pemain bola tengok dia pulak! ( ehhhh dah tertidor boleh sambung balik tengok!)

TETAPI yang paling sinonim / paling hubby hot ( boleh katakan 3/4 betol - selalunya ialah....) =

dia dah tengok satu2 game utk sekian lama , sampai tak gol2 lagi....pas tu,aku pun layan/tanya dia & dia pun layan aku cakap :

apa jadi? bola pun masuk gol....punya la dia hot....tu lah awak ni, dok layan ko - bola dah gol - tu la ayat pwer biasa dia cakap!!!he3x .....so, aku kata - kalau nak suruh gol...meh kita cakap!
n@m@n n@m@n 30 August, 2009
sonata anak kancil~hahaha..kelakarnya kak

Terpaksa tengok replay la kalau kes mcm tu..hehe