Aku nk bagi award ni...

haa...Seperti yang dijanjikan..siapa yg teka dengan tepat akan dapat award..

Sebelum tu ada pembetulan...Pagi tadi aku timbang..Rupanya berat aku 72kg je..hoho..
Untuk jawapan berat sebelum aku kahwin

65 kg

so mereka yg telah meneka dengan tepat adalah.

'
'
'
'
'
'




Kalau nak save..besarkan gambar dulu ek...


Dan ada jugak awards untuk top ten pengomen blog aku..hoho..aku wat satu2 nama diorang ni..tiba2 je rajin terlebih

aku dah jumpa dia masa kursus kt iPoh..TQ for a cup of teh o maa...hehe..mai putrajaya kawe belanjo pulak

nak tau la dari mana dapat nama sonata anak kancil ni kak..

macam mana ek pelajar-pelajar kat kl tu akak??

sensei to be kan???

seorang suami kepada cikgu yang mengajar subjek kimia

Cikgu kat Kapit...Suka main tenis..hoho

dah lama menyepi..banyak show sangat kot..hehe

ni kerabat di raja ke ni?

Cikgu Wahab yang menulis dengan ringkas tetapi mencetuskan pemikiran..suka baca tulisan dia

seorang ibu yang 'cakna'..seronok baca dia cerita pasal keluarga dia..hihi..boleh blajor parenting skills ni

Untuk semua followers aku..KOrang memang sejuk(cool)...jadi aku bagi award ais kacang kat semua..hehe..ambil la kalau sudi


T. kasih kerana sudi menjenguk blog aku ni...

{ 9 comments.. read them below or add one }

imanshah imanshah 14 August, 2009
haha...berjaya aku!!!

Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada peminat-peminat saya, ibu bapa saya, awek saya, dan mereka yang telah mengundi saya..

haha, verangan sudey..TQ2
n@m@n n@m@n 15 August, 2009
imanshahh~ wah..jafi artis kejap.

amekla hafez
tchersally tchersally 15 August, 2009
Naman..

makasih atas awards ni..terharu gituuuu..
Chekgu BaniHassim Chekgu BaniHassim 15 August, 2009
murahnye ati bgi award byk2...
lepas ni boleh bagi real punye award kut?? :p
n@m@n n@m@n 15 August, 2009
LCK~ok2

k.sally~gambar je la..nk ais kacang betul mai ptrajaya..hehe

CBH~ real award ke real rewards...nk yg betul meh kat putrajaya..hehe
sayalahfaizul sayalahfaizul 16 August, 2009
bro... thanks for the award... dah post dah kat entry... huhu... bangga kejap