Aku sudah gomukss!!!!

Arghhhhh!!!!! Tidak..

TImbang ni tak betul...(pergi timbang tempat lain)

Arghhhhh!!!! Sama jugak..SEmua penimbang tak betul

Ada pulak salahkan penimbang kan????



dapat idea nak tulis entri ni bila terbaca entri laki cikgu kimia..hehe..Dia cerita berat dia dah bertambah lbh kurang 7 kilo pas kawen ( pandai2 aku tafsir entri dia..kalau salah tolong betulkan LCK)..btw aku cikgu opsyen kimia..hehe..


Jumpa member kat majlis kenduri kawen kawan

'Naman!!! Perut napok doh tu' (perut nampak dah tu)


Jumpa member sekolah ngan awek dia kat Alamanda

'Iskh..Iskh..naman..berisi sungguh(sambil tengok dari atas ke bawah..Takpe..Takpe..Nanti ko dh kawen tau la)


Kat sekolah

'Wan..Diet sikit..Pipi dah tombam tu'

'Waa..U nmpk berisi la skrg'

So itu semua petanda yang aku sudah

GOMUKss..
huwaaaaa

Aku timbang 2 hari lepas kat makmal( timbang kt umah rosak daa)..dkt2 74kg..mak oiiiiiii...punyala banyak kilo naik..

Persoalannya..Kenapa orang yang dah berkahwin akan mengalami peningkatan kilogram dalam badan beliau??? Sape boleh jawab???

Fiza makan..aku makan..Fiza tak habis aku habiskan..mananya tak gemuk..
Fiza makan untuk 2 org..Aku mkn utk sorg..hmmmmmm


Nak award yang akan ada nama/nama blog anda kat award di atas??
Award je dulu..kalau nk wat contest tunggu nuffnang aku mencapai seratus dulu kot..huhu

Cuba teka berat asal aku sebelum kawen..jeng..jeng..jeng

bila la aku nak start kuruskan badan jadi camni balik..hoho..

P/S : Laki cikgu kimia..JOm kita pergi Slim World..haha

{ 19 comments.. read them below or add one }

tchersally tchersally 13 August, 2009
muahaha..welcome to d club..ni la sindrom org dah kawen..penambahan berat badan berkadar langsung dgn tahn perkahwinan..hikkss..alaaa..dulu mkn tak de org jaga,tak de org temankan..skrg kan bahagia gituuu..mkn pon sodap lerr..

meh nak teka..Naman sebelum kawen 55kg..skrg 62kg..amacam ??
n@m@n n@m@n 13 August, 2009
huhu..pemalar peningkata cik abang k. sally berapa???

ala..k.Sally..dh citer td berat skang 74kg..teka yg sebelum je..hehe
Bapak Bapak 13 August, 2009
entahle naman, cam kena sumpahan bila kawin mesti naik berat badan. Bapak pun senasib..heheh

tang berat badan Naman sebelum ni, Bapak teka 54 kg.
n@m@n n@m@n 13 August, 2009
Bapak~ Kena tubuhkan kelab nih...
mak oi...54 tu time mula2 masuk U dulu..hehe..Cuba lagi
laki cikgu kimia laki cikgu kimia 13 August, 2009
geng, da isi borang belum? kelab lelaki bulat..
n@m@n n@m@n 13 August, 2009
laki cikgu kimia~ borang boleh amik ktner?on9 ada ker?hehe

k. Nik awin~ huhu..cuba lagi
imanshah imanshah 13 August, 2009
Mesti wife suke sbb nnti laki dia tak hensem, so dia rase selamat takde org goda...

aku rasa hang nyer berat 65 kg b4 kawen
cikgu_math cikgu_math 13 August, 2009
CM teka... 63kg!
.Naman...Jgn ikut Fiza... berat dia bertambah pun turun balik lepas ni!!
he..he..
tchersally tchersally 13 August, 2009
aisey..k.sally x perasan naman 74 kg..huh?!! 74?? itu dah sama dgn darling k.sally..setelah 14 thn kami kawen naman oittt!

hmmm..65kg kut?
Cikgu Adham Cikgu Adham 13 August, 2009
guana jadi gtu.... demo salah makan ke heh heh...
Mata Hati Mata Hati 13 August, 2009
woo..releks ah. biaser ah tu berat naik. kekgi kan bulang poser. boleh ah diet...

aku punya berat doh naik jugok ni... doh 80kg..hua hua hua
nik awin nik awin 13 August, 2009
second try..
(er...ada titik perpuluhan ke?)

atau naman amik jawapan terhampir?

hehehehe...

62kg
n@m@n n@m@n 13 August, 2009
akak-akak..abang2 semua~hoho..dah ada yang dah betul dah kat atas tu..tp nak bg peluang orang lain teka lagi ni..saje nk bagi award 4 the 1st time
n@m@n n@m@n 13 August, 2009
Cikgu Adham~bkn slah mkn..cuma 'lalu' makan..hehe

mata hati~ oooo...kena diet tuh gu
sonata anak kancil sonata anak kancil 13 August, 2009
ahhaha nak teka jugak - berat sebelum berat sekarang ialah 65 kg - naik 9 kg!!!


ini macam manyak susah mau jawab...Lu fikir la sendiri!
n@m@n n@m@n 13 August, 2009
sonata anak kancil~ kenapa boleh yakin 65? hoho..soalan psikologi neh
sonata anak kancil sonata anak kancil 15 August, 2009
tebar buah dadu.....tiba2 yang terlentang ke atas 65 kg....jadi dengan penuh yakin sah lah 65 kg.....
Nur Fatyhah Zakaria Nur Fatyhah Zakaria 30 August, 2010
peningkatan berat badan disebabkan oleh double hormon dalam badan setelah berkahwin..