Bikin Cikgu Maths/Add Maths Pening Kepala

Antara perkara -perkara yang boleh membuat cikgu-cikgu Math pening kepala dan ketawa sorang-sorang

Soalan suruh expand(kembangkan)ungkapan ni..dia pegi expand bracket


tinggal square root je?? Hebat..

pelajar yang ni sangat kreatif..hehe...simbol infiniti dia ingatkan 8 terbalik..kesudahannya, 5 pon dia wat terbalik

yang ni aku tak boleh komen..memang dia jumpa x tu..aduiiii

tak tau la dia belajar kat mana..

Amacam...????

Pening tak???? Apa kata kalau cikgu-cikgu Maths ada sudents macam video kat bawah ni??


Bertambahla statistik guru yang sakit jiwa..Nauzubillah..mintak jauh la..

{ 14 comments.. read them below or add one }

sonata anak kancil sonata anak kancil 18 August, 2009
aku pernah beri soalan2 math ni pada sorang cikgu - bagai nak rak dia try to answer - last2 aku beri jawapan macam budak2 tu...dia pun hampok kat aku! gelak betol...

Pas ni, tolong jawab soalan akak pulak - amik kat umah...
n@m@n n@m@n 18 August, 2009
hahaha..mesti dia geram la..ok2 kak..utang dulu ek...
tengku_fir21 tengku_fir21 18 August, 2009
huhu..
teringat mase study math dulu...
hahahaha kronik btul student cikgu
wakaka
mantan mantan 19 August, 2009
n@m@n,
Yg negatifnya, budak ni "bodoh" maths.
Yg positifnya: budak ni ada creative thinking, think outside the box, berusaha selesaikan, ada bakat pelawak........ heheheheehe
n@m@n n@m@n 19 August, 2009
tengku~ni mcm jokes je..ambil dari internet..tapi ada sestengah tu realiti..;)

mantan~ creativity vs stupidity..hehe..
tchersally tchersally 19 August, 2009
hmmm..alahai..


tu maths..blom negok essay English lagi!! haru biru!!
n@m@n n@m@n 19 August, 2009
Tchersally~ dah tengok..hehe...memang haruan la...kt sekolah saya bdk2 diajar hafal satu esei utk soalan no. 2..
laki cikgu kimia laki cikgu kimia 19 August, 2009
keskeskes.. bijak mengelat!
imanshah imanshah 19 August, 2009
Here it is...tu tulisan demo ko?? comey
cikgu_math cikgu_math 19 August, 2009
entahlaa...
kat mana dia orang ambik ilmu, cikgu math dia rasanya tak pernah ajar se-kreatif itu....
n@m@n n@m@n 19 August, 2009
laki cikgu kimia~ mmg bijak diorg nih..hehe

imanshah~tulisan kawe lawa lagi..hoho

CM~imaginasi diorg sgt tinggi...
Chekgu BaniHassim Chekgu BaniHassim 19 August, 2009
mintak simpang smpai tingtong...
pija5120 pija5120 24 August, 2009
bila basic dah teruk, mcm tu la dia dok merapu merabannn... saya ajar kt sklh rendah pun, geram n nak tergelak pun ada!!!

i luv add maths...
n@m@n n@m@n 26 August, 2009
CBH~tingtong tu ape?

pija5120~ diorang 2x3 pon pkai kalkulator..mmg jd camni la..