Fiza Menang Esei..Wow!!

Kenapa?? tak percaya?? Ni buktinya..



hahaha..Sebenarnya dalam komik DEwan Pelajar(DP) je..Oleh sebab aku yang tulis skrip, maka aku masukkan watak Fiza dalam tu..hoho..nama Ketua Panitia Add Math sekolah pon aku guna jugak sebagai watak dalam komik tu..

Aku start tulis skrip untuk komik DP ni dah setahun lebih..Jadi sape2 yang ada DP tu( kot2 la anak/adik yg beli)...Komik yang mula2 sekali tu..akulah penulis skripnya..hehe

double N

Sepanjang aku menulis, wlaupun sekadar untuk komik 2 muka surat..banyak yg aku belajar..Banyak yg aku baru tau..Kalau aku tak tulis skrip ni, mesti sampai sekarang aku tak tahu tentang Tapak Warisan Dunia, Teater Musikal Ali Baba yg menang persembahan terbaik di dunia dan mcm2 lagi..Semuanya memerlukan bantuan cik Google utk mendapatkan maklumat..

Nak dapat idea kadang-kadang punyalah susah..Tapi kalau dah ada rangka dia..memang laju la..

Minggu ni tiga skrip kena submit..So utk 2 hari ni gigihla aku cari bahan dan idea..Skripnya tak banyak..hanya 3-4 muka surat je..tp idea tu yg ssh..

antara skrip yang baru aku buat

Dengan menulis skrip ni..ada jugak side income aku..huhuhujan lebat..

Untuk selingan kita tengok peristiwa yang mengejutkan aku dari tido 10minit..(aku tertido jap masa ngah carik idea..haha)..Terjaga sebab angin yang kuat menyapa lembut telingaku..jenguk keluar rupanya nk hujan..(Ani..angkat kain hujan..Jemuran nak turun)

masa ni angin kuat wooo..

rahmat Tuhan dah mencurah bumi

selepas hujan

P/S : Bila aku nak beli DSLR nih..Banyak tol benda nak beli..hoho

4 comments.. read them below or add one

laki cikgu kimia laki cikgu kimia 17 August, 2009
see.. aku dah pernah cakap samting tentang ko.. kan betul..
n@m@n n@m@n 17 August, 2009
LCK~ something about what????hoho

tengkufir~ kena beli DP tiap2 bln...hehe