iPhone free????

Haa...Ni bukan cobaan..Ni betul-betul..

Korang semua masuklah ke website exabytes..diorang ada wat contest sempena dgn Sambutan Kemerdekaan ke 52..


Macam mana nak join??

Kita tgk hadiahnya dulu ok..

Yang masyuknya grandprize 2 bijik  iPhone tau...wow!!!!
Pastu ada pulak hadiah saguhati..
hardisk pon kalau dapat ok je..

Jadi macam mana nak join??

1. Masuk website exabytes

2. Isilah form yang ada kat page tu
*** jangan lupa tau letak referrer's email naman807@gmail.com macam kat gambar di atas..Kalo korang dapat, aku pun dapat hadiah sebagai referer ..so fair and square la..hehe***

3. Lepas submit form checkla emel yang korang register..dia ada bagi link untuk code HTML

4. Dekat emel tu tekan link..then copy code yang diorang bagi ke dalam Gadget HTML

5. Pastu korang tengok ada benda alah ni kat blog korang..maknanya dah settle dah..tunggu je la kalau ada rezeki dptla..Kalau xdpt bkn rezeki la kan..

Selamat Mencuba

Ingat ye..Referrer tu..Tarukla emel aku..Hehe..

{ 7 comments.. read them below or add one }

h4ir3e hu3ain3e h4ir3e hu3ain3e 07 August, 2009
huhu...'
mekaceh info baek ini...
a kl citizen a kl citizen 11 August, 2009
semoga naman menang...mana tahu rezeki orang baru nanti
daydeck86 daydeck86 15 August, 2009
tompang cilok pic & info yerk
daydeck86 daydeck86 16 August, 2009
salam kenal bro
ada apa apa info menarik share la yerk
ehehheheheehheee