meh tengok bunga...

Ni gambar sekitar Festival Bunga dan Taman (Floria) Putrajaya 2009 yang aku sempat singgah petang tadi..Festival start 1-9 Ogos 2009...Sape yang dekat2 tu bolehla bwk family masing-masing..Yang jauh tu kalo nk datang boleh jgk..xnk dtg tgk gambor je la..hehe



menampilkan 400,000 jenis bunga-bungaan dan tanaman hiasan dalam taman yang indah, Floria Putrajaya 2009 menjadikan pelbagai jenis orkid di negara ini sebagai bunga tema dan tarikan utama.


festival kali ini membawakan kelainan dengan mempamerkan konsep taman herba dan sayur-sayuran. Ia juga merangkumi pameran taman korporat, taman universiti dan sekolah, taman agro ornamental, pameran taman istimewa, taman bazaar, mart hortikultur, Laman Seni dan Kiddie Garden.


So kita layan gambar sikit..Sori la kalau gambar tak cantik sangat..Snap dengan Cybershot cabuk aku je..Orang lain punyalah bawak DSLR..Janji boleh amek gambar kan???


parking memang full..tu masjid besi yang aku cerita dalam post ini
antara booth yang ada..banyak woooo..
promosi insurans alliance
ni je la gambar aku..bayang ngan payung je
gambar bayang kitorang pulak
terliur ke ngan cempedak tu..ngeh..ngeh

6 comments.. read them below or add one

n@m@n n@m@n 02 August, 2009
saya tak sempat tengok semua lagi kak..ramai sgt tadi..bahagian dalam xmasuk lagi..bunga pelik camne kak?
Mata Hati Mata Hati 02 August, 2009
bestnya kalau dpt pergi.. tapi sayang berjuta kali sayang..outstation memanjang jer.. rugi woo..kalu tak boleh snap gambar sepuas hati
n@m@n n@m@n 02 August, 2009
Mata hati~keja ktna??
tengku_fir21 tengku_fir21 03 August, 2009
huhu...
cempedak goeng pun sodap...