Nuffnang..Keywords..Uniques..

Semalam berapa kali aku check nuffnang..Nak tau gak la berapa ringgit naik untuk minggu ni..hoho..xsabor2..mcm la naik banyak..

Minggu ni nuffnang dah berwajah baru kn????



Untuk minggu ni..agak banyak gak uniques yang aku dapat(takdela bnyk tapi meningkat la sikit)..Walaupun tak seramai bloggers yang hebat-hebat semua tuh..


Langsung tak leh challenge mereka-mereka yang 'uniques'nya mencecah 500 kan..dasyat betol diorang..

Aku check keywords..Rupanya ramai jgk yang search doa utk elak H1N1 tu..So keywords yang diorang cari tu kebetulan mengena kt blog aku..hoho..


tengok..ramai org search doa tu

Macam mana la ek nak bagi hits tinggi..Kena wat contest gak ker?????????

P/S : Entri yang tak tau nak label sebagai ape..

3 comments.. read them below or add one

cikgu_math cikgu_math 14 August, 2009
iklan nuffnag di blog CM dah lama ghaib masa ubah template..
tunggu rajin dulu nak tepek semula!
n@m@n n@m@n 14 August, 2009
CM~ye ke..tepek jgn x tepek..hehe
Cikgu Adham Cikgu Adham 15 August, 2009
ooo ni ke award? heh heh heh