OST Nur Kasih Fullsong??????

Nur Kasih...
Ramai orang akan melekat kat TV ( pakai gam ker?) setiap hari Jumaat jam 9 mlm semata2 rancangan ni..Aku baca paper aritu artis sendiri pun sanggup balik awal dari lokasi sebab nak tengok (ingatkan balik awal nk semayang..adussss)

kali ni aku bukan nak bercerita pasal kisah ni sebab aku dah cerita dalam entri ini..
Kali ni aku nk cerita pasal Lagu Tema Nur Kasih nyanyian Yasin  yang masyukkkkkkk tu..
Aku ingat aku sorang je suke lagu tu(org lain pon suke jgk weii)..Tapi bila aku google nk download..Takde daa..


Yg ada cuma lagu sekerat macam aku buat link download aritu.Tapi lagu sekerat pon berpuluh-puluh ribu org download..tgk gambar kt bawah ni

sampai nak dekat 11ribu..hoho..tp yg ni bkn aku pnye..aku punya dlm 900 je org download

Tetibe je datang idea nk try edit lagu ni pakai Sony Soundforge..kunun-kunun nak buat full song

Sebenarnya aku mmg tak reti pakai software kat atas ni..Tapi gagah jugak aku nak try..haha..

Aku rekod gak dari cerita dia pakai digital recorder..sebab aku xda software canggih manggis ni..hoho..

Pastu aku cantumkan apa yg ada..HASILNYA?? Dgrla lagu tu kt bawah ni


Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Mengharapkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih

Bukan tujuan nak rosakkan lagu..tapi untuk aku dengar..Dan maybe boleh dikongsi..

Nak download pon boleh..Tapi aku nak bagitau awal2..Lagu ni utk preview sahaja..Nanti single Yasin dah keluar..Beli yang original tauuuuuuuuuuuuuuuuu!!!


Aku tau agak terukla kualiti lagu yang aku edit ni..maklumlah Saya budak baru belajar..hoho..Sape2 yg terrer software ni editla balik..

Aku mmg suka lagu Yasin..best..Dalam kereta aku duk repeat lagu Yasin BIsmillah feat Man Kidal..hehe..Sampai Fiza muak ngan lagu tu..

P/S : Baru je upload dh ada org download..dsyt betol
Ada yang cari nk download drama dia tak??Boleh aku upload gak kalo aku rajin la..hehe

{ 13 comments.. read them below or add one }

n@m@n n@m@n 27 August, 2009
Opss..lupa bgtau..ada satu verse yg xda...
imanshah imanshah 27 August, 2009
Citer apa ni?? Nur Kasih..hurm tak berkesempatan menuntunnya.
n@m@n n@m@n 27 August, 2009
huhu..kawe tau demo kat masjid masa tu..bagus2...cerita Islamic sket w/p pelakonnya tak sebegitu..
Cikgu Adham Cikgu Adham 27 August, 2009
slm.. heh heh mantap la demo... nih tak kena saman ke yasin ke pasal demo offer dwnload lagu dia ni heh heh
kuIna LadyInRed kuIna LadyInRed 27 August, 2009
tak polo sbb tak minat filem...
n@m@n n@m@n 27 August, 2009
Cikgu Adham~kawe mesej doh kt dia..dia ckp ok je..hehe..saje nk preview jah..

kulna~ owh..setiap org berbeza..bagusla kalau x tgk filem
tengku_fir21 tengku_fir21 27 August, 2009
huhu
terima kasih
agak baguzz jugajalan cerita nyerr
n@m@n n@m@n 27 August, 2009
tengku_fir21~tu la kan..lain drpd kebiasaan citer melayu yg aku xbrp tgk tu..hoho
Fairuz Selamat Fairuz Selamat 28 August, 2009
its's better if u use, adobe audition...
n@m@n n@m@n 28 August, 2009
software nya ngak ada...hoho
su su 01 September, 2009
software nak edit2 lgu tuh...leh download dr internet jer ke? mane cikgu dpt ye? dulu kak su gune yg ni tp ntah mane ilang sbb nak tukar laptop...da lama cari software yg leh potong2/edit lagu ni...huhu...
n@m@n n@m@n 01 September, 2009
k.su~owh..tak sure la pulak..dulu masa belajar kt UKM amik ngan member..

Try search kot ada..