Romantic & Loving Couple Contest

Pagi2 tadi aku duk belek blog member ternampak la contest mama tisya ni..tergerak hati pulak nak masuk..hehe...Dipendekkan cerita..aku dh memilih gambar ni w/p Fiza cakap pelik la..Sebab pelikla aku nk letak gmbr ni..



Untuk syarat2nya..kenalah cerita

# Nama anda & pasangan
naman & fiza

# Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
08/08/08..hari ni anniversary yg pertama..hoho

# Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Rasa cam best je gambar ni..Kitorang nak buat love merangkumi bangunan PICC tp tak berapa menjadi la pulak..hoho..Gambar diambil dalam bulan 12/2008..Kitorang selalu jogging kat tasik belakang rumah..Berjoging sambil bergambar..hehe..

Tuan punya contest ni adalah mama tisya..Kalau nak masuk sempat g ni..b4 1 petang..haha..mmg last minit betul2..

Sekadar gambar hiasan..hehe

{ 8 comments.. read them below or add one }

mama tisya mama tisya 08 August, 2009
ok dh view..good luck

anyway, happy 1st anniversary
tengku_fir21 tengku_fir21 08 August, 2009
ouwwhh
jogging...
tk ajak..
Cikgu Adham Cikgu Adham 08 August, 2009
slm.. hahahhahahaa sgt mantap sheikh... demo wajib masuk tu
tchersally tchersally 09 August, 2009
happy 1st anniversary Naman n Fiza!! hope many many many more to come!!
tchersally tchersally 09 August, 2009
happy 1st anniversary Naman n Fiza!! hope many many many more to come!!
n@m@n n@m@n 09 August, 2009
Cgu Adham~ haha..sajo suko2 jah

TQ tchersally..
Mata Hati Mata Hati 09 August, 2009
how sweet...happy 1st anniversary
n@m@n n@m@n 09 August, 2009
TQ matahari..eh mata hati..hehe