Pagi2 tadi aku duk belek blog member ternampak la contest mama tisya ni..tergerak hati pulak nak masuk..hehe...Dipendekkan cerita..aku dh memilih gambar ni w/p Fiza cakap pelik la..Sebab pelikla aku nk letak gmbr ni..



Untuk syarat2nya..kenalah cerita

# Nama anda & pasangan
naman & fiza

# Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
08/08/08..hari ni anniversary yg pertama..hoho

# Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
Rasa cam best je gambar ni..Kitorang nak buat love merangkumi bangunan PICC tp tak berapa menjadi la pulak..hoho..Gambar diambil dalam bulan 12/2008..Kitorang selalu jogging kat tasik belakang rumah..Berjoging sambil bergambar..hehe..

Tuan punya contest ni adalah mama tisya..Kalau nak masuk sempat g ni..b4 1 petang..haha..mmg last minit betul2..

Sekadar gambar hiasan..hehe

8 Comments

  1. ok dh view..good luck

    anyway, happy 1st anniversary

    ReplyDelete
  2. ouwwhh
    jogging...
    tk ajak..

    ReplyDelete
  3. slm.. hahahhahahaa sgt mantap sheikh... demo wajib masuk tu

    ReplyDelete
  4. happy 1st anniversary Naman n Fiza!! hope many many many more to come!!

    ReplyDelete
  5. happy 1st anniversary Naman n Fiza!! hope many many many more to come!!

    ReplyDelete
  6. Cgu Adham~ haha..sajo suko2 jah

    TQ tchersally..

    ReplyDelete
  7. how sweet...happy 1st anniversary

    ReplyDelete
  8. TQ matahari..eh mata hati..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post