Saya menang moto!!!!

Nak IPhone free??? klik sini
;
;
;
;

Pada suatu hari, di mana harinya hari ini...Terjadinya perbualan telefon antara 2 insan yang dipisahkan dengan jarak 60 km lebih kurang (mukadimah entah ape-ape)

Aku : Dah tengok result contest mama tisya?
Fiza : Belum? Nape b?
Aku : Try la tgk (sambil tahan gelak, tp Fiza tak perasan)
Fiza : Ok..Ok (telefon diletakkan..tp aku rasa lebih sesuai talian diputuskan..hehe..mana ada letak2 dah skang)

Beberapa minit kemudian

Fiza: Tak bolehla..Internet lembab..Nape?? Cakapla..Sape yg menang?
Aku : Gambar yang b hantar dapat saguhati..hahahahaha (gila tergelak sorg2 dalam bilik Peperiksaan kt sekolah)
FIza : Hahahahaha


Macam tu la lebih kurang dialog kitorang..Kenapa kitorang ketawa??????

Tengok la gambar ni..

konon-kononnya nak buat love merangkumi PICC..Tp hampeh tak jadi..Dahla self-timer ngan K810i aku yang dah berusia tu..

Aku rasa korang yang tengok pon nak tergelak kan???

Macam budak2 daa....

Aku saje2 je masuk hari tu,suka suki sains sukan ( trademark kawan-kawan aku kat kg..Suki tu member aku, tp bukan yg OIAM tu tau) Mula2 soh Fiza je yang masuk..hantar gambar honeymoon kt Langkawi..Tapi tetibe aku teringat pulak gambar yang kelakar ni.. Aku pun cakaplah kat Fiza..nak hantar jugaklah..

Gambar mana? Fiza tanya..Pas tau gambar yang aku nak hantar tu..Dia cakap tak payahlah..BUat malu je..Iskhh..

Tapi aku berdegil dan membentangkan hujah2 kenapa aku berkenan ngan gambar ni..Last2 dia pon ok je..hehe..So dengan kelam kabutnya (wat entri sambil bersiap-siap nak kuar celebrate anniversary) aku wat entri..tak sampai 15 minit..Fiza dah tunggu kat pintu dah,sambil membuat pesanan penaja.hehe..last2 dia turun dulu panaskan kereta..Dah nak tarikh tutup masa aku hantar..lagi 2 jam..haha..

Iskhh..Cerita ngalahkan orang menang tempat pertama daa...
Nak tau sape yg best2 yang menang tu..klik la di sini

Dasyatkan yang menang tu...Bagus gak contest ni..Boleh tengok nilai2 romantika pasangan2 lain..W/p dah lama kawen, diorang masih romantik gitu...Aku suspek diorang ni..

P/S : Aku rasa aku je org laki yg tak tau malu join contest ni..haha..Sebab suka2 je..

5 comments.. read them below or add one

laki cikgu kimia laki cikgu kimia 12 August, 2009
aisehmen nyaris-nyaris toyota aku x join contest tu hihii
n@m@n n@m@n 12 August, 2009
toyota yaris ke???haha
Chekgu BaniHassim Chekgu BaniHassim 13 August, 2009
tu bukan btk love...
itu bentuk diamond laaa..
haha
n@m@n n@m@n 13 August, 2009
CBH~hahaha.biasala..amik sendiri mana nk jadi..kena upah pro punya baru jd