Mari kita belajar pusing pen..hoho..

Ini dah menjadi tebiat saya, kalau pegang pen je nak pusing .Jadi saya nak berkongsi dengan semua, kalau tak nak tengok pon takpe..Saya tak rugi sesen pon (just penat mengarang dengan upload video je la).Kalau berminat maximize video kt bawah ni. Ada caption yg saya letak kat video..

Nak belajar ni mesti sabar , mula² belajar memang pen anda akan terpelanting merata. Jadi saya cadangkan kalau nak cuba gunalah pen yang dah habis dakwat. Pen yang sesuai adalah yang jenis berat.Yang saya suka stabilo Exam grade (stabilo kena bg komisen ni).Detail saya letak caption dekat video youtube kat bawah ni, untuk righthanded..lefthanded kena belajar dengan nash..huhu


Kadang² kalau masa saya ganti kelas (relief), tak tahu nak buat apa, saya entertain la pelajar² dengan skill pusing pen ni. Macam badut pulak..haha. Tapi mestilah goreng² kaitkan dengan sains.

sekian..selamat mencuba!!

9 Comments

  1. wah benda camgini pun boleh buat tutorial ya...
    hebat

    ReplyDelete
  2. tutorila nk pusingkan bola takde??
    pusingkan buku??

    aku terer wooo pusingkan buku...
    sampai lunyai dulu buku teks skolah menengah kene pusing...haha

    ReplyDelete
  3. a kl ctzen~ ntah ada yg berminat x..mcm x je..hehe

    ReplyDelete
  4. CBH~samala..buku pon pusing gak..hoho..bola pon boleh gak..sam ngan buku je kn??

    ReplyDelete
  5. dah cuba....
    tak dapat-dapat....

    ReplyDelete
  6. CM~ mmg camtu..amik masa..hehe

    ReplyDelete
  7. Wargh kelas setan,,haisy kesian bebudak tuwh

    ReplyDelete
  8. tula..cian diorg kn??

    ReplyDelete
  9. nice bro, aku suka ni puisi nya :D
    salam Aceh

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post