Download FullSong Ost Nur Kasih Yasin

yeayyyyyy...akhirnya ketemu sudah lagu penuh yg betul..haritu dalam entri ini aku main cantum pakai soundforge je..hoho..bolehla dengar dalam kereta berulang-ulang..Thanks for belia.com for the info


pic from jiwang torrent

tak pasti pulak lagu ni single ataupun dari album Arus Kudus..rasanya tiada dalam album Arus Kudus..lagipun baru je aku nak preview full album Arus Kudus ni..hehe

nak download kat bawah ni..Aku ada edit sikit ending lagu ni..hehe..

Untuk preview sahaja..Belilah yang original


Lewat ini ku rasakan
Kasih kian ku dambakan
Resah hati yang ku pendam
Pada takdir dan harapan

Detik waktu dan suratan
Siapa tahu ketentuan
Ku mencari cahayanya
Dalam bayang kegelapan

Nur kasih
Nur kasih

Nasib hidup dan pilihan
Lain hukum setiap insan
Melayarkan perjalanan
Dalam maya kesamaran

Nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana masih
Mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Ooo kasih
Nur kasih
Oh nur kasih
Nur kasih

Aku kembali kerana
Masih mencari yang hakiki
Sinar pasti
Janji suci yang abadi

Nur nur ya nur kasih
Nur ya nur kasih
Nur nur kasih
Nur kasih


{ 7 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 06 September, 2009
Wah...ini sufah bagus!
ckLah dapat yang Instrumental saja...hari tu pasang kat blog kejap.




Minat juga rupanya cikgu ya! Hi..hi..
n@m@n n@m@n 06 September, 2009
xiiinam~ haaha..jln citer bagus kak

imanshah~ kawe mmg minat lagu pdg pasir ni..sume rentak kawe minat..huhu
zieha zieha 07 September, 2009
bukan lagu nie ke yang citer kt tv3tu..yg tajuk nur kasih teww
n@m@n n@m@n 07 September, 2009
zieha~ye kak..nur kasih gitewwww..hehe
chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 07 September, 2009
drama tu jadi kegilaan skg nih...
time lepas sahur pun sempat layan jugak...
n@m@n n@m@n 07 September, 2009
CBH ~ jln cerita dia menarik, pelakon mantap..hoho

tak sempat tgk 'sedut' je dari TV3..