entri ke 100 - Blog Pilihan Minggu Ini

jari jemariku dah mula rasa malas menekan 'papan kekunci' berjenama BenQ sejak kebelakangan ini..aku cuma melawat rumah orang lain je..hehe

Tadi aku sempat singgah ke blog cikgu malaysia



Ternampak pulak gambar ni


Rupanya blog aku yg tak seberapa (tiba-tiba menjadi rendah) ni menjadi blog pilihan minggu ni..hoho..

dah empat hari dah rupanya dipilih, berdasarkan kepada gambar tu..aku je tak jengah ke blog ni

Terima kasih kepada tuan punya blog..Beliau selalu jugak memaparkan blog pilihan setiap minggu..Good idea!!

Kepada cikgu-cikgu yg belum lagi jengah ke sana sila lah masuk di sini

Terdapat banyak blog cikgu-cikgu setiap pelusuk malaysia kat sini..jadi bolehla kita bertukar-tukar cerita atau pandangan sekaligus menambah kenalan di alam maya ini
Info jugak banyak, ada sekali tu aku ambil bahan dari sini untuk dikongsi dengan org lain dengan keizinan

Usia blog beliau pon lebih kurang aku..blog beliau bulan 4 2009, aku pulak bulan 5 2009..kira rakan sebaya la tu..hehe


P/s : Pernah dengar ayat mcm ni??

'wah..Cikgu pun ada blog..hebat cikgu sekarang ni.'

Kolot sangat ke kita ni???

{ 9 comments.. read them below or add one }

chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 11 September, 2009
bagus jugak strategi belog tu...
erm...aku pun teringin gak buat cemtu...

nk buat satu portal utk koleksi belog cikgu2 semsia...

aku namakan cikgu bloggers united...
dlm planning...
tgkla cemni..

bijak tak idea aku?? :P
n@m@n n@m@n 11 September, 2009
chekgu BaniHassim..bijak tu....

aku dh edit sikit entri aku tadi..

aku tambah ayt last tu..

kita bukan 'kolot'
xiiinam xiiinam 11 September, 2009
Aku memang seorang cikgu...
Tapi..
Blog aku adalah blog 'seorang aku'


He..he..
n@m@n n@m@n 11 September, 2009
xiiinam ~ aku tetap aku kan??

no matter what....
tengku_fir21 tengku_fir21 11 September, 2009
owwhh
tahniah...
bial blog gue nk terpilih
ahahahha
a kl citizen a kl citizen 11 September, 2009
assalammualaikum

tahniah lah naman...rezeki jugak tu
n@m@n n@m@n 11 September, 2009
tengku_fir21..hohoho...


a kl citizen..w'salam kak..

Semuanya rezeki kn?
imanshah imanshah 12 September, 2009
Cgku BH..bagus ide tu..ni bila nak buat perjumpaan bloggers guru-guru pulak
n@m@n n@m@n 12 September, 2009
imanshah ~ betul..betul..betul (upin ipin style)