Utang Akak Sonata Musim Salju..opss

Dah lama dalam buku 555 nih..nanti tuan punya hutang datang ke rumah mintak hutang..naya den..dah nak raya ni kena la langsaikan hutang dulu

Menjawab Tag dari Akak Sonata Anak Kancil

1. Sila ambil gambar beg yang anda bawa pergi kerja...



Ni die rupa beg sekolah aku..hahaha..beg sekolah ..mcm budak sekolah..kebetulan hari ni aku pakai kasut hitam, jadi pakai beg hitam la..

Kalau kasut pink aku pakai la beg pink..matching katakan.

hahahahahaharun salim bachik

2. Kemudian, sila ceritakan sedikit apa yang terkandung dalam beg kerja anda. Sila sertakan gambar sekali kemudian terangkan secara detail isi beg anda.

bagi suprise sikit..


jeng..jeng..jeng..

`
`
`
`
`
`
`
`
 

 
haaaa..jangan terkejut..hari ni aku wat balik kueh raya yang aku beli dekat sekolah..

banyak kuih raya dijual kat sekolah..hoho..murah pulak tu..kalau nazir dtg pon silap2 terbeli sama (aku wat lawak ngan budak2 aritu cakap nazir tu adik beradik m.Nasir, nama dia M.Nazir..hahaha)

Selain tu dalam tu juga ada

1) pen
2) hand sanitizer
3) panadol 2 bijik
4) iklan bayar zakat(uhukk..)
5) keratan cek DBP
6) Slip deposit cek
7) slip gaji bulan 9
8) tie
no 4-6 boleh dibuang dah..kalau xde tag ni aku xtau ada benda camni dlm beg aku..
no 7 simpan elok2 dalam kotak slip gaji..hoho..no 8 pon boleh simpan..hari isnin je pkai tie

Kadang ada kalkulator, buku Rancangan Mengajar, dokumen, buku latihan pelajar yang aku bawak balik

3. Nyatakan sebab2 anda suka beg kerja anda itu

Untuk makluman aku ke tempat kerja dengan Ferrari Lagenda 110 yg bertayar dua, jadi sesuai la untuk digalas..Sebenarnya nak isi laptop tapi oleh kerana saiz laptop yg besar gedabak itu lebih drpd beg..cancel je la...lagipun LCD kat makmal rosak takde nak repair-repair lagi..

Pakai OHP je la

4. Sila nyatakan kenangan manis atau apa2 yang istimewanya beg itu pada anda

Takde la pulak..Tertumpah air ada la..hahaha..Habis buku basah

5. Sila tag 10 yang lain....

Di bulan puasa ni aku baik hati..tak nak tag sesape..tapi kalau nak jawab

'kecil tapak tangan, padang golf hamba tadahkan'


P/S : kadang-kadang tak bawak beg apa pun, melenggang je ke sekolah..biasalah, laki..


Gambar selingan
Kondo mewah yg didiami oleh kami..Milik kerajaan sepenuhnya..hahahaharimau

{ 9 comments.. read them below or add one }

imanshah imanshah 15 September, 2009
Itu Kotak Lokok talak ka dalam lu punyer bag
Cikgu Adham Cikgu Adham 15 September, 2009
slm.. ganas.. beg pon jd cerita deh heh heh
n@m@n n@m@n 15 September, 2009
talak..talak

wa katakan taknak woooooo!!

nanti jd sama itu mcm aa,,aa..mcm iklan tu..

hoho
n@m@n n@m@n 15 September, 2009
Cikgu Adham~ haha..

bayar utang sheikhhhh...
sonata anak kancil sonata anak kancil 15 September, 2009
ni dalam buku rancangan mengajar minggu ni tulis : rancang beli kuih ke? objektif : untuk mempastikan dapat beraya dengan meriahnya...

nasib baik aku tak jadi bos ko...kalau tak...ehmmmm........
habislah ko......
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
aku beli jugak!!! he3x
n@m@n n@m@n 15 September, 2009
sonata anak kancil~ hehe


beli jgn tak beli..


tunjuk je...dpt kuih
Webmaster@Echam Webmaster@Echam 15 September, 2009
keh..keh..keh... nasib baik dalam beg ko takde nasi bungkus....
n@m@n n@m@n 15 September, 2009
yg plg best dlm buku rancangan mengajar minggu ni


jumaat 18/09/09-cuti peristiwa

19/09-27/09.RAYA!!RAYA!!RAYA

28/09/09- P n P spt biasa tapi dlm keadaan mood raya

hehe
n@m@n n@m@n 15 September, 2009
Webmaster@Echam~ hoooooooo..

jangannnnnnnn