Something Wrong Somewhere!!!!

Wah..'Skipping' omputeh la pulak...

Blog yang tak berapa best ni buat hal pulak..

Ada masalah dengan klik selanjutnya..

Untuk membaca keseluruhan entri, terpaksa la tekan tajuk entri untuk memaparkan keseluruhan entri..

Ada orang nak baca ke???hahaha..

Terpaksa la aku yang tak berapa celik IT ni bersengkang mata cuba selesaikan permasalahan yang melanda ini (wah..ayat skema buku teks pulak)


Sekian..majulah blog untuk negara..jangan jadikan blog sebagai tempat melemparkan fitnah..tak baik wooooo!!!


5 comments.. read them below or add one

Mr PenyuBiru Mr PenyuBiru 30 October, 2009
sib baik tiada masalah tuk tinggalkan kumen.hihi
xiiinam xiiinam 30 October, 2009
Sucikan hari mu...
Sucikan blog mu...



He..he...


Pssst;ckLah sebal apabila ada yang menjadikan blog tempat menyindir orang......baru kena ni! Hati masih basah....Hu...hu...
n@m@n n@m@n 30 October, 2009
Mr PenyuBiru~ komen gn tak komen..hehe




xiiinam~ kena mcm mana tu cklah??

jenis sinis ke jenis hambur???hehe

sabor je la
tengku_fir21 tengku_fir21 01 November, 2009
hahaha
tk fhm aper yg cikgu sedang lakukn...
di dashboard nampak pic anak cikgu bila klik jer tk der pic anak cikgu
hahahaha....




*singgah ler ke blog
n@m@n n@m@n 01 November, 2009
tengku_fir21~ aikkkk...ada je gambar tu...????