tolak dua tambah dua(-2 + 2) tak sama kosong



Malam Isnin lepas, apartmen 18R8..tempat yg aku diami sekarang mengadakan jamuan raya besar-besaran..(besar mana)




 
inilah 18R8..

Jamuan Raya pada tahun ni memang sgt meriah..mcm2 ada..dengar citer 'sponsor'nya banyak..


menunggu lif yg 'lajuuuuuuuu' tu dgn sabar



 

 

 

 
si baju kuning tu adalah pekerja-pekerja Datuk Ali ( kalau jumpa Ali Maju, sma ada kedai runcit atau kedai makan dia punya la tu..salah seorang sponsor)

majlis juga telah dihadiri ADUN Putrajaya Tengku Adnan Mansor



 

 
mcm berkelah pulak kan??

apa kena dengan tajuk tu???

sepatutnya -2 + 2 = 0 kan..hahahahahaha.

Ceritanya mcm ni..bulan puasa hari tu beratku dh berkurang 2 kilo..tapi sekarang 2 kilo tu dtg balik..uwaaa.....makan..makan..makan...open house..open house..open house...ohhhhhhhh...

kena kembali berjoging/bersukan


dah lama tak buat aksi sebegini...

bila pula aku nk rasmikan 'boot' baru aku ini??


adakah akan digantung utk tempoh yg lama????????


P/s : Ada sapa nk ajak open house lagi tak???

{ 15 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 13 October, 2009
Selamat meneruskan raya....

Jangan sambung dengan deepavali pulak ya....itu dah lain tema tu...he...he
n@m@n n@m@n 13 October, 2009
xiiinam~ satu malaysia kak..tiada dua..tiada tiga

semua kita sambut...hehe..

deepavali pun saya cuti seminggu..
sayalahfaizul sayalahfaizul 14 October, 2009
ape lagi bro.... diet cepat. nanti jadi macam FAIZUL baru menyesal... waaa... rindu nak maen tenis
~farahsyeefa~ ~farahsyeefa~ 14 October, 2009
sy dpt melepaskan kerinduan terhadap putrajaya bila bc blog awak...hihi.

meriah tol open housenye...:)
Raisah @ echah Raisah @ echah 14 October, 2009
xper naman...biar je berat tu naik, nanti baby kuar baru mu tau penangan jadi papa. komfom berat turun! heheh
tengku_fir21 tengku_fir21 14 October, 2009
hahaha
mkn jgn tk mkn cikgu...

btul2 bila lah nk mula senaman nie...
Cikgu Adham Cikgu Adham 14 October, 2009
mkn free... ooo kalo kawe ada ctu.. kawe la org pertama smpai hah hah
Mata Hati Mata Hati 14 October, 2009
huhuhu..ku dah berjaya turunkan 5 kg. now just tinggal 5 kg lagi utk dptkan berat badan yg sesuai..

jgn mkn byk sgt nasi..dan makanan berlemak
n@m@n n@m@n 14 October, 2009
sayalahfaizul~kena diet ker???hehe

better exercise lebih sikit kot....





~farahsyeefa ~ tu la..meriah kannnn!!
n@m@n n@m@n 14 October, 2009
Raisah @ echah kalau gitu aku xpyh exercise n diet la ek??hehe..


tengku_fir21 jgn berlengah lagi..

start hari ni lah..hehe
n@m@n n@m@n 14 October, 2009
Cikgu Adham~ kawe cop blake demo deh...hehe



Mata Hati~wah..nk turun 10kg gitu..kawe cukuplah kalau turun 5kilo..hehe..pernah buat dulu masa bujang
yginsaf4 yginsaf4 15 October, 2009
meriahnyerr uoolsss.. ehehe
imanshah imanshah 16 October, 2009
Naman, Tengu Adnan tu ahli Parlimen Putrajaya, bukan ADUN...huhu nanti marah dia!!
n@m@n n@m@n 16 October, 2009
imanshah~ ahaha..kawe mmg fail bab politik nih..

bereh..nanti kawe edit
n@m@n n@m@n 16 October, 2009
yginsaf4~ meriah gitewwww en me..hehe