Antara kekuatan mental dan habuan..


the real Reds

1-3

kaku, longlai..takde persefahaman..apa lagi ye???


Adakah over confident sebelum masuk padang??

Adakah gugup?

Adakah terlalu tinggi harapan??

Adakah habuan menjadi penyebab??

Adakah mental terganggu?

Bila disebut-sebut KLATE sebagai pilihan..aku dh x berapa sedap hati dh..Biasanya kalau disebut-sebut mcm tu... selalunya lemas dalam harapan yang menggunung..Tekanan juga tinggi

Dan aku juga tak berapa setuju dengan habuan tinggi yang dijanjikan awal-awl..kerap kali pemain dari Malaysia yang dijanjikan habuan akan kecundang..malam ni terbukti lagi

Bilakah mentaliti penyokong nak berubah?

Semoga musim depan kembali menyinar wahai pasukan negeri kelahiranku..

Esok pulak Man U vs Chelsick


bila aku nak kembali dengan aksi sebegini..chewahhh
lokasi: tingkat 4 umah akak aku..hooho

{ 20 comments.. read them below or add one }

sonata anak kancil sonata anak kancil 07 November, 2009
kenapa penyokong Klate wat gitu? dah adat perlawanan , terima aje la hakikatnya....ni sampai dibakar2 kain / kerusi? be sporting la....
n@m@n n@m@n 07 November, 2009
sonata anak kancil~ tu lah sifat penyokong tegar yang terlalu taksub..

bkn saja klate, negeri lain pon sama..

Cuma, bila si klate yg buat..liputannya sgt la meluas..denda pun dasyat..

Bila yg lain buat cthnya Perlis baru ni..tak pulak heboh,denda pun kecil..
nursarah87 nursarah87 08 November, 2009
satu je tak best.. fanz kelate sampai bakar2...

dan gol tunggal kelate lgsg tak diraikan,fanz da blah main mercun..

sian kat pemain..huahua
n@m@n n@m@n 08 November, 2009
nursarah87~ itulah dinamakan hilang pertimbangan..

manusia kan..

sedangkan YB dekat sidang Dewan pon berperilaku bodoh bila hilang pertimbangan..
cαмɛяα ғяɛακƨ cαмɛяα ғяɛακƨ 08 November, 2009
ape la klate ny. over doe. :D

ckgu sy pon mnyokong kelate.
tp kcewa akhrnya
wuwuw~~
sonata anak kancil sonata anak kancil 08 November, 2009
betol2 tu.....akak ni tak ade lah nyokong mana2....macam ni kan, cadang mintak KPM ubasuai sukatan PJK / sukan - bila bab2 permainan ni masukkan cara2 jadi penyokong yang berprofesional! jadi dah belajar dari sekolah lagi....he3x sape la suara kita ni kan....

( tengok live ni pun sebab hubby tengok - tu yang macam la tahu sangat...)
sonata anak kancil sonata anak kancil 08 November, 2009
lupa nak tanya, Darwisy sokong mana?
n@m@n n@m@n 08 November, 2009
cαмɛяα ғяɛακƨ~ tu la..manusia



sonata anak kancil~ PJK sekrg pun ajar tak ikut silabus..hehe

ermm..masukkan dlm SIVIK kot..haaha

Darwisy ckp sebab dia lahir kat Putrajaya, dia nk sokong team Putrajaya..

Kurun ke berapa agaknya Ptrajaya nk ada team...hoho
a kl citizen a kl citizen 08 November, 2009
assalammualaikum

akak tak menengok... ish...sampai bakar2 ke?

nak ikut perangai mat saleh lah tu, tapi diorang buat dalam keadaan mabuk kan...
orang kelantan ni?
n@m@n n@m@n 08 November, 2009
a kl citizen~ salam kak..

orang Klate dia ikut 'pongoh' kak..hehe..

marah la diorg sebab tema mlm td tiba2 lembik
AzuanBudakPandai AzuanBudakPandai 08 November, 2009
chelsea! chelsick haha..
seri wei..liverpool je menang yeah!!
n@m@n n@m@n 08 November, 2009
suffian.othman~ glory..glory man united..hoho



AzuanBudakPandai~ Liverpool???? ada harapan ke lagik????heheheh..you better walk alone
xiiinam xiiinam 08 November, 2009
Kena carikan 10 lagi adik untuk Aniq Darwisy...boleh bentuk satu pasukan!
n@m@n n@m@n 08 November, 2009
xiiinam~ Uhuk..Uhuk..batuk..batuk..
google google 09 November, 2009
tu la pasai nye....

bila nafsu dah menguasai pikiran....
Duwey Duwey 09 November, 2009
kuat berfalsafah cikgu kito nih..hehhe..Man u? Liverpool? Kababoommmmm
n@m@n n@m@n 09 November, 2009
Duwey~ berfalsampah la..hahaha..
imanshah imanshah 10 November, 2009
Sathianathan boikot coz Tok Guru cakap nak anta g umrah..dia mana leh g
n@m@n n@m@n 10 November, 2009
imanshah~ buke hok tok g bulih duit???