Bukan Promote..tp itu penaja



Haa...Ni lah dia hadiah tajaan gamatemas untuk contest aku yang masih menunggu pesertanya menghantar dialog2 yang kelakar itu..hehe

Ramai yang klik gambar dialog tu..tapi mana dia dialog itu?????cepat2 la ek..

aku nk cari model keluarga ni..hoho

Takpe..take ur time ok!

Ni contoh apa yang perlu ada dalam entri


1. Upload gambar



2. Dialog

A : Weh..laparnya perut.Bila nasi nak sampai?
B : Dia ni perut apa la..lapar je
C : Aku pun lapar jugak..Tapi control tak bagi nampak
D : Mak Long ni buat malu kitorang je.

3. Semak terma dan syarat..ok?

Tentang barangan gamatemas aku ada nak berkongsi pengalaman aku pakai produk ni lebih kurang seminggu lebih(baru start)..

Tapi aku tak sempat untuk menceritakannya kerana sekarang aku nak mengemas..

ni website gamatemas www.gamatemas.com.my

Esok balik kampung..

Seminggu Klate..Seminggu Kedah..ok???

Tak tau boleh on9 ke tak kt kg..kalau kg aku dh ada 3G bolehla on9..kalau tak...bersawang la 2minggu

6 comments.. read them below or add one

.fathin. .fathin. 21 November, 2009
kelantan bhgian mna ckgu?
kdah bhagian mna? :)
sonata anak kancil sonata anak kancil 21 November, 2009
selamat bercuti....hang balik kampung no....awas kot banjir!
masuk kontes - lambat lagi tarikhnya! dah buat separuh, tinggal bontang lagi separuh!

hujung minggu gi kenduri kawen - pas tu balik raya kat kampung - pas tu cukup bulan nak bercuti untuk 9 days!
pija5120 pija5120 21 November, 2009
namas kelate... fiza kedah ke???

2 minggu je ke kt kmpg... contest tu, tgk la time free2... masih berkampung kt sklh sampai selasa depan.
tengku_fir21 tengku_fir21 21 November, 2009
selamat pulang ke kampung halaman...
drive elok2
xiiinam xiiinam 22 November, 2009
Selamat bercuti...sebelum dikuarantin oleh 'sendiket tu'


Tentang dialog tu....
Dah cutilah cikgu.... Malas dah nak buat karangan...he..he..
a kl citizen a kl citizen 22 November, 2009
assalammualaikum

naman...
akak ni memang malas nak masuk pertandingan....

tapi
biasalah kita2 ni..
biasanya last2 minute
so sabar je..
semoga ramai yang join ya...