Contest Mari Berdialog Bersama n@m@n

Entri Terbaru di bawah entri ini


Hari tu aku ada tersasul yang aku nak buat contest kalau nuffnang dh smpai 100..hoho

w/p  tak berjanji..aku rasa nk buat juga contest buat julung-julung kalinya..hehe

Contest Mari Berdialog Bersama n@m@n

Mulai 14 NOvember hingga 31 Disember 2009..11.59 mlm



sila klik untuk besarkan banner ni dan save as(banner ni utk sidebar je)


Caranya..

1)Upload kan gambar di bawah


sila klik untuk besarkan gambar dan save as(gambar ni mesti ada dalam entri)

2)Buat 4 dialog A, B , C dan D se'kreatif' yg mungkin, hanya tulis seperti di bawah, tak perlu diisi ke dalam 'belon' dialog

A : _______________________________ (tidak lebih 20 patah perkataan)
B : _______________________________ (tidak lebih 20 patah perkataan)
C : _______________________________ (tidak lebih 20 patah perkataan)
D : _______________________________ (tidak lebih 20 patah perkataan)

Dialog-dialog yang tak senonoh/tak elok akan di'reject'

Hadiah tempat pertama
1 x Produk Tajaan GamatEmas + hadiah sampingan

Hadiah tempat kedua
1 x Produk Tajaan GamatEmas + hadiah sampingan

Hadiah Tempat Ketiga
1 x Hadiah Tajaan Aku Sendiri

Penaja

Gamat Emas

Sila ke www.gamatemas.com.my untuk melihat profail syarikat dan produk-produk yang bagus-bagus itu



TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

 Nampak je panjang, sebenarnya aku nak terangkan je

1. Add blog n@m@n di bloglist@blogroll dan jadilah Follower

2. Upload banner Mari Berdialog Bersama n@m@n dekat sidebar, pastikan banner ada link ke entri ini

3. Buat entry khas untuk contest ini (mesti ada gambar situasi itu)

4. Dalam entri itu pastikan anda buat link ke n@m@n

5. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang aku nk view entry korang.

6. Pemenang akan dipilih berdasarkan dialog yang paling kelakar dan kreatif

7.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih. ( kalau ramai yang masuk kena tambah hadiah kot..hoho)

8.Ops..Lupa..Terbuka kepada blogger dekat malaysia sahaja..hehe


contoh entri

1. Upload gambar



2. Dialog

A : Weh..laparnya perut.Bila nasi nak sampai?
B : Dia ni perut apa la..lapar je
C : Aku pun lapar jugak..Tapi control tak bagi nampak
D : Mak Long ni buat malu kitorang je.

3. Semak terma dan syarat..ok?


*** Pihak penganjur berhak menukar mana-mana T & C ye***

Kalau tak faham sila tanya ye..hehe

Selamat Mencuba

{ 47 comments.. read them below or add one }

Cikgu Adham Cikgu Adham 14 November, 2009
salam.. heh heh bleh juga deh wat goni..
n@m@n n@m@n 14 November, 2009
Cikgu Adham~ boleh jah boh..hehe
rizal666 rizal666 14 November, 2009
Salam naman...nie suami fiza kan? Tak sangka ye sllu mak2 yg buat contest..nie golongan bapak2 lak yg buat!

Thumbs up for u :)

Nak tanya...

1) Gambar nak upload satu je ke or boleh more than one?

2) Dalam gambar tu mesti ada empat dialog ke (A B C D) OR satu/dua je dah memadai as long as ianya kelakar?

Thanks...
Intan Intan 14 November, 2009
Opsss sorry2..terpakai my hubby nyer email (rizal666).

O lepas baca balik btl2 dah faham dah yg naman hanya nak gambar tu saje with 4 dialoques yg kelakar...upsss sorry again tertanya soalan modoh...he he.

Insya'Allah i'll join ur contest kay ;)
n@m@n n@m@n 14 November, 2009
Intan~kak..patutla view xdpt..

a'ah..cam tu la..

nanti sy check blk ayt2 saya, kot2 ada yang memeningkan
suffian.othman suffian.othman 14 November, 2009
hahaa..segan la..hehehe.. :) thnks ckgu..
to all photographer..
support us!
n@m@n n@m@n 14 November, 2009
suffian.othman~ ek eleh..

segan pi Bagan SErai la Pian..hehe
a kl citizen a kl citizen 14 November, 2009
assalammualaikum

akak nak hadiah tu, tapi nak bertanding-tanding ni malas...

takpe, sapa yang join, akak doakan yang terkelakar yang menang, k...
sonata anak kancil sonata anak kancil 14 November, 2009
tak berapa faham , nak copy gambar makcik2 tu ke? dan tulis dalam 'ballon'tu?
atau tulis aje....
n@m@n n@m@n 15 November, 2009
a kl citizen~ salam..

takpela kak..kita tgk je sape yg kelakarnya..hehe




sonata anak kancil~ sudah diupdate caranya kak
silentshutter silentshutter 15 November, 2009
entry hok ni ko boh?mari berdialog?kato nok outing, msg xsapa la boh,haha..
n@m@n n@m@n 15 November, 2009
silentshutter~ baco lah perabih gu..hehe

kn ado hadiah sampingan sesi bergambar..

setakat ni 2org nk jd photographer
imanshah imanshah 15 November, 2009
Alahai nak kena jadi penulis skripla pulak!!huhu
lili11 lili11 16 November, 2009
Kena cari ayat kelakar nih! wakakaaaa ... kelakarkah aku?
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A 16 November, 2009
wah..menarik..
nati k.eli try etep..lmbt lg due tu hehhehe
m@m@ @zie m@m@ @zie 16 November, 2009
nak join2x...! nanti sy hntr entry k.. emm agak mengkonfiuskn sikit part gamb tu.. sbb ada 2 kan, patut gamb yg utk Sticky Mode tu taruk atas & tulis "This is Sticky Mode.. pls bla bla....."

Byk songeh lak akak ni kan..

hehhehehheeeee........... P:)
n@m@n n@m@n 16 November, 2009
m@m@ @zie~ ni kes tak fokus masa bc ni..hehe

dah tambah sikit info kt situ kak..

sonang jo!!

join jgn xjoin..bkn kena byr pon kansss
suffian.othman suffian.othman 16 November, 2009
update syarat2 tu cz ramai mkck2 akak2 confuse.. hehhee
n@m@n n@m@n 16 November, 2009
suffian.othman~dh update..hehe

ooo..mulut xde insurans ni..hoho
Bapak Bapak 17 November, 2009
wah ada contest buat dialog. menarik ni, rasa nak join la...heheh

deadline lambat lagi, ada masa la Bapak cari idea, sementara ni rehatkan fikiran dulu...heheheh
n@m@n n@m@n 17 November, 2009
Bapak~ bapak kn terer bab berdialog ni..

aritu kn dh menang..hehe
Khairi Khairi 18 November, 2009
aku nok joing ni tapi tok pehe lagi lagu mano aduss... slow la aku.

Aku klik utk selanjutnya tak lanjut2 pun nih.
n@m@n n@m@n 18 November, 2009
Khairi~ adusss..lagu mano engineer nih..hehe

baco cara 1 dan 2 dulu..tu yg plg penting

takleh selanjutnya????

kalu gitu tekan tajuk

ada masaalah line ko?
en_me en_me 19 November, 2009
vah vah vah.. contest ghitewww..
n@m@n n@m@n 19 November, 2009
en_me~ nak join ker????

hehe..lama menghilang en me iteww
Khairi Khairi 20 November, 2009
menduga minda ni kena ambil masa sket ;)
m@m@ @zie m@m@ @zie 24 November, 2009
Yuhooo.. n@m@n, contest done..!
tp akak xmou publish lg, dh dekat2 tarikh luput nanti akak (wat sengau2 sikit) send entry okiess...!!! ops! ada ke hadiah utk org pertama.. sbb rasa2 xde lg org hntr entry ni.. ke akak yg rabun... hihihi!!
m@m@ @zie m@m@ @zie 24 November, 2009
Entry Done! Blogku sedia diterjah pada bila2 masa sahaja..

http://farzy7679.blogspot.com/2009/11/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html

Kunun2 xmou publish lg, tp takut lambat2 nanti terlupo,, wek ponek jo nanti kan... hihi..
oYa oYa 25 November, 2009
okey..BRO eden torai... kalau tak cukup syarat gitau ye

http://slamzer.blogspot.com/2009/10/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html

tankiu
anin anin 03 December, 2009
Salam

udah siap entrinya

http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html

Check yaaaa
Nana Nana 08 December, 2009
tuan rumah,
saya nk join contest model family tu tp mcm mana nk follow blog ni?xjumpe pun follower

please help me!
HEMY HEMY 09 December, 2009
dude..ajar aku cmne nk wat kalau klik knan kat gambar tu takleh copy n pop up..aku ingat nk letak je url image tu utk contest..hehehe
n@m@n n@m@n 09 December, 2009
HEMY~ ala..nk copy link location eh..klik kanan pastu copy kt address bar tu..
Bapak Bapak 10 December, 2009
Salam N@m@n,

Bapak sudah siapkan entrinya.

http://akubapak.blogspot.com/2009/12/contest-mari-dialog-bersama-nmn.html

jenguk2 la yer..heheh
Putra Al-Maliki Putra Al-Maliki 11 December, 2009
gamat emas ader, emas betul xder ker? =)
zai kulim zai kulim 14 December, 2009
kak zai dah join..sila semak..

http://zaikulim.blogspot.com/2009/11/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html
A.I.Z.A.T A.I.Z.A.T 15 December, 2009
canggih ar man, nufnang dah 100..huhu..

salam man, ko ape kaba? camne family? camne keje? ok ke murid2?

camne ptrajaya? wah ko hebat ar skang dah siap wat contest,huhu.

ok man, take care..condolonce la bout dat day(aston villa suck!)
wansteddy wansteddy 17 December, 2009
dah join diz contest, singgah2 ke blog saya

http://wansteddy.blogspot.com/2009/12/contest-ini-dianjurkan-oleh-chegu-one.html
muffler muffler 23 December, 2009
Salam tuan rumah... nie entry nya http://photosantai.blogspot.com/2009/12/celoteh-dialog-nman.html check it out...thankx yo
muffler muffler 24 December, 2009
maaf bro.. terebih sudah.. nie dah fix http://photosantai.blogspot.com/2009/12/celoteh-dialog-nman.html hehe thankx bro for the 2nd chance :)
miemiey miemiey 25 December, 2009
first buka blog sy ingat mawi tadi..ada mirip plak..
okes n3 dah siap sila jenguk blog saya ye..kl ada syarat tak mencukupi sila gtau ye..

http://miemieyslamzer.blogspot.com/2009/12/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html
Sitisifir10 Sitisifir10 29 December, 2009
nk try..nk try


http://sitisifir10.blogspot.com/2009/12/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html


tenkiu :)
Intan Intan 30 December, 2009
Salam Naman :)

Nie my entry for ur contest...

http://babyintan.blogspot.com/2009/12/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html

Thanks!
mummyseri mummyseri 30 December, 2009
Salam encek naman.
sy join jugek yerk..
silala cek diterima ke tak..

http://mummyalyssa.blogspot.com/2009/12/contest-mari-berdialog-bersama-nmn.html

k tq :)
idafamily idafamily 31 December, 2009
salam..baru join..
sila la ke
http://faiz-afaf.blogspot.com/2009/12/contest-mari-berdialog-bersama-naman.html
Cikgu Fikri Cikgu Fikri 31 December, 2009
sORY CZ JOIN THIS COntest last2 minit..
hope sempat untuk dinilai...
Blog sy sudah Bersedia untuk diterjah..
ni link nyer...
tq..

http://cikgufiq.blogspot.com/2009/12/mari-berdialog-bersama-nmn.html
Anonymous Anonymous 11 March, 2013
[url=http://directlenderloandirectly.com/#cockd]payday loans online[/url] - payday loans online , http://directlenderloandirectly.com/#fctwm payday loans online