Ikut papa ke mama?





ni gambar papanya masa 8 bulan kot..sape la yang pegi letak rantai leher tu..aduiii


ni pulak si mama bergaya di atas kereta Dusun, eh Datsun

Setakat ni yang datang melawat memberikan komen yang berbeza

Ada yang cakap macam aku
Ada juga yang cakap macam Fiza

Ada juga yang cakap kalau masa kecik ikut muka aku, dah besar sikit ikut Fiza pulak..

Si opahnya (ma aku) pulak cakap  serupa dengan abang aku la, sepupu aku la..macam-macam pulak

Tak kisahla ikut siapa-siapa la kan..janji sihat

{ 16 comments.. read them below or add one }

sonata anak kancil sonata anak kancil 02 November, 2009
ikut mama...sejuk ibu mengandong...
n@m@n n@m@n 02 November, 2009
sonata anak kancil~

naman - fiza
0 - 1

hehehe
xiiinam xiiinam 02 November, 2009
Bro...
Kau jangan marah tau.ckLah nk btw..
Selama ni, ckLah agak kepayahan mengakses blog ekau ni...kerana terlalu banyak widget...walaupun ckLah dah guna streamyx wiFi, dengan kelajuan maksima. Kalau kat luar rumah ckLah guna celcom broadband...tapi 3G kat area ni selalu lari-lari...harapkan GPRS.(Sebab tu blog ckLah pun kosong tanpa widget)
Dah gunakan internet explorer...malaslah pulak nak tukar-tukar mozilla firefox atau lain-lain...

Tapi, demi ekau....ckLah tunggu jugalah semua terpapar...ahaks..

(Errr...jangan siar komen yang ini ya!)
xiiinam xiiinam 02 November, 2009
orang kata iras muka baby akan bertukar-tukar...kejap ikut mak...kejap ikut abah...Tapi ada juga yang jenis keluar-keluar sampai besar, muka 100% cap abah...atau cap mak...


Errr...tebal kening kau ya!
n@m@n n@m@n 02 November, 2009
xiiinam~ aik??? saya pakai streamyx paling murah, RM60 hinggit...tp loading lebih kurang 5-10 saat je kak..nape ek?saya siar jugak..hoho



tu la..kdg2 tengok sepesen je kan muka ank2 ngan abah/mak..

yup.kenig tebal..hehe
xiiinam xiiinam 02 November, 2009
kau duduk kat Putrajaya...he..he..
ckLah kat kampung ni ha...he..he...
n@m@n n@m@n 02 November, 2009
xiiinam~ cklah..sy tak pakai berukband sebab nt kt kmpung takde..hehe

pastu berukband ni xstabil..rmai yg pkai bertukor kepada streamyx yg berserabai dgn wayar..

serabai pun serabailah..janji stabil.
a kl citizen a kl citizen 02 November, 2009
assalammualaikum naman

yang penting tak lari dari muka mak bapak...
Puteri Puteri 02 November, 2009
wah cute nye budak-budak tu...!
sayalahfaizul sayalahfaizul 03 November, 2009
muke papa die kot. mate ade persamaan...
tengku_fir21 tengku_fir21 03 November, 2009
hahaha
baru blh bace..kehkehkeh...
mata ikut papa
hidung ikut mama
adil kan..
hahaha
tapi seyes
btul mata tue...
Mata Hati Mata Hati 03 November, 2009
51% ikut mamanya..
dah usia 2 bln lebih nanti dpt lihat dgn lebih jelas face dia ikut siapa..hehe
n@m@n n@m@n 03 November, 2009
a kl citizen ~ salam kak..hehe..betul tu


laki cikgu kimia ~ wah..komplot ke ni?



Puteri~budak-budak?
n@m@n n@m@n 03 November, 2009
sayalahfaizul~ owh..ye ke..hehe



tengku_fir21 ~ adil..adil..kalau anak org kita boleh nampak ikut sape, anak sendiri tak nampak pulak ..hehe


Mata Hati ~ wah..siap ada percent tu..hoho

tu la..muka dia kn berubah-ubah
mytrajet74 mytrajet74 09 November, 2010
aku rasa ikut mama dia lah....sejibik!