Bila la chekgu boleh rehat ni...

Satu kerja chekgu dah selesaii...

bungkus-bungkus pastu chekgu gunakan

1. beg plastik IKEA




2. beg troli



Tu semua untuk memudahkan chekgu bawak turun bahan-bahan tersebut daripada kondomaniam chekgu yang bahagian tepi tujuh tingkat, bahagian tengah 10 tingkat kesemuanya..

Bila sampai je kat sana kawan-kawan lain tengok chekgu..

'Flight pukul berapa??'

hahaha..apapun semua sudah habis untuk bahagian sindiket ni

Tapi ada lagi kerja yang perlu disettlekan



Ni la dia..jadual sekolah yang sampai sekarang belum siap-siap lagi..Dah lima hari chekgu bertapa kat sekolah dari jam 9pagi, balik 6 petang..gara-gara rangka yang dibagi tak betul.chekgu dengan kawan chekgu pulak kena fikir cara nak settle..peningkan kepala buat kerja yang sepatutnya org lain buat..

haduiii..malam ni chekgu kena la bersengkang mata pulak..

jadual oh jadual..

*********************************

available light tu penting bagi orang yang hanya ada kit lens dan jugak built in flash macam chekgu..



nak lens!!!!!

{ 12 comments.. read them below or add one }

sonata anak kancil sonata anak kancil 30 December, 2009
cantiklah rupa jadual you! kaler2 lagik...he3x kita punya dah siap...untuk 1/2 minggu tu pakai yang siap - pas tu biasalah rombak sana sini - sebab cikgu last minit masuk ke sini!!! masuk pulak bukan ikut opsyen yang nak - dtg body aje...so kena adjust . Dah 5 hari dok kat sek , esok nak meeting pulok dah...

nak tanya ni ...masih ingat kontes ni , nak kena tayang kat blog kita ke?
xiiinam xiiinam 30 December, 2009
ckLah pun baru serahkan harta karun sendiket tu tadi. Legaaaaa...
Lepas tu berdesyum pi shoping keperluan sekolah anak-anak. Anak yang nak masuk SBP pun tak buat medical check-up lagi. Kesian bebudak tu terbiar demi tugas di bawah payung seri Paduka Baginda!
a kl citizen a kl citizen 31 December, 2009
assalammualaikum

selagi tak siap jangan tidur, naman....
mintak si kecik tu tolong temankan
tengku_fir21 tengku_fir21 31 December, 2009
tidur kat sekoalh kerr..???

huhuhu
comel mata anak cekgu...
en_me en_me 31 December, 2009
besornyerr mater wan aniq darwisy etwww.. ihiks
mantan mantan 31 December, 2009
naman,

Selamannya buat jadual waktu, tidaklah mudah.

Sekarang ni guna software, computerised. Terkenang dulu-dulu selama lebih sepuluh tahun buat jadualwaktu. Fuh, dulu-dulu manual sebelum beralih ke komputer. Memang waktu cuti, tak tidurlah. Guru 60 orang pun dah pening kepala. Tapi perlu siap juga. Cikgu2 komplen tu perkara biasa.

Puaskan hati mereka setakat termapu.
Selebihnya banyak-banyak senyumlah...
pink_butterfly pink_butterfly 31 December, 2009
slamat pagi cekgu!


bakal ckgu singgah tumpang2 mnyebok kt cni..=)
imanshah imanshah 31 December, 2009
jadual sekolah kawe dah buleh doh, hari isnin lepas masa mesyuarat guru
n@m@n n@m@n 31 December, 2009
sonata anak kancil~sma cm sekolah saya la..nanti akan ubah punya..

yup..sepatutnya gitu la kak..hehe




xiiinam~urusan seri paduka baginda..selamat bershoppppiiiiiinggggg!!!



a kl citizen~salam..silap2 saya yg temankan dia..hehe


tengku_fir21~tido mesti kt umah..hehe..TQ


laki cikgu kimia~cikgu kimia kan ada..uhukkk


en_me~kans!!???


mantan~tu la..kdg2 pentadbir pon kena ikut rentak orng bawahan..kdg2 tak larat nk senyum bila kena merempit 6km sehala buat kerja mcm tu..hehe


pink_butterfly~ semoga jadi guru yg cemerlang, gemilang dan terbilang!


imanshah~ sekolah demo mmg mantapppp!!
fadzilah fadzilah 31 December, 2009
cekgu mmg sentiasa sibuk..tapi saya tunggu jadual je...takde la pening2 susun jadual..
n@m@n n@m@n 31 December, 2009
fadzilah~syok kan kalau just tunggu je..