Happy Birthday Mama Darwisy!!



Happy 24th Birthday  to Mama Darwisy!!!


semoga menjadi mama dan isteri yang terbaik..

Semoga Allah berkati dan permudahkan hidup kita sekeluarga..

Aminnn!!


ni kawan - kawan Darwisy datang bagi kek..jauh datang..dari Londong(sengaunya)..

Hadiah apa ye nak bagi??huhu




P/S : masih lagi kt kampung..on9 pakai GPRS yang sangat lajuuuuuuuuuuuu gitu..jadi sabar ye kepada semua yang menghantar gambar-gambar posing maut masing-masing tu..hehe..InsyaAllah akan diterjah next week bila dah sampai di Putrajaya..

{ 8 comments.. read them below or add one }

Bapak Bapak 02 December, 2009
hepi birthday buat mama darwisy!
xiiinam xiiinam 02 December, 2009
Happy birthday Fiza!


Keretapai 5 gerabak itu menunjukkan ada 5 adik Darwisy akan muncul kemudian. Kenyataan ini disokong oleh 5 baby pegang kek tu (errr...jangan-jangan kembar 5...he..he..he..)

Kat kampung ya? Pakai GPRSya? Ha..ha..ha..baru kau tauuuuu wahai Penunggu Putrajaya.....gitulah siksanya ckLah sebelum ni guna broadband di ulu banat ni...kih..kih..kih...
en_me en_me 02 December, 2009
24 masih muderr tewww.. ehehe
cikgu_math cikgu_math 02 December, 2009
happy birthday untuk fiza
balik kampung?? kedah ke kelantan??
Mata Hati Mata Hati 02 December, 2009
happy birthday mama darwisy
a kl citizen a kl citizen 02 December, 2009
assalammualaikum

selamat menempuh hari mendatang untuk fiza...
semoga bertambah manis
Daddy Cool Daddy Cool 03 December, 2009
Happy besday....

24? Huihh....muda lagi!