Home Sweet Home

2 minggu lebih kt kampung..akhirnya balik jugak ke Putrajaya..hoho..Darwisy dah merantau Putrajaya-->Kelantan-->kedah--->Putrajaya

Balik- balik tengok pokok ulam raja kesayangan dah mati, pokok bunga kertas dah gugur daunnya(mintak mintak idup lagi)..yang lain nasib baik ok


Dalam kereta jugak la pentadbir sekolah telefon pasal nak buat jadual waktu sekolah..tu la..jangan diingat sekolah cuti, cikgu-cikgunya cuti..time cuti pun kena pergi sekolah naaa..minggu depan dah mula sibuk..aduii..dengan urusan 'sindiket' bak kata cikLah..dan juga urusan jadual waktu sekolah..

Di kampung aku hanya on9 berapa kali je..maklumlah GPRS..buat sakit hati je kalau on9..So tadi aku dah view entri bakal-bakal model itu..hehe..kalau sempat esok gambar2 peserta akan diupload..mcm2 gaya ada wooo

Check nuffnang naik la 2, 3 ringgit..dah xon9 + update..xdela org view kan??





*Ada anak kecik ni malas nak berenti makan..Makan burger je atas kereta..
*kenapa la ada pemandu yg lagaknya nk masuk F1??aku nk jadi pemandu berhemah(hahaha) ikut speed pun dibagi hi-lamp..last2 kt traffic light berhenti sekali jugak...hang nk pi mana laju-laju?..alahai

5 comments.. read them below or add one

Webmaster@Echam Webmaster@Echam 09 December, 2009
Kalo aku kan bila berhadapan dengan pemandu camtu sampai je kat traffic light aku akan Ramp minyak aku. Pastu bolehlah tengok dia punya mencecet lepas tu konon2 mcm nak berlumba betul2. Padahal aku main2 je....
Hasnor Hasnor 09 December, 2009
ooohh dh blk putrajaya dh..hihih..selamat memview contest :D

p/s: pics rayyan ader, dlm entry2 lain...
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A 09 December, 2009
selamat kembali...oyak ko fiza, jago darwisy molek hehhe ☺
Daddy Cool Daddy Cool 09 December, 2009
Selamat Sampai...dan buat jadual waktu! Hehehehe
n@m@n n@m@n 10 December, 2009
Webmaster@Echam~ aku cool je..hoho..

gelak je la kalau jumpa org cmtu


Hasnor~ tula..berpinar gak mata duk view..hehe


E.L.I.Z.A~ beyehhhh!!


Daddy Cool~ selamat semua..hehe