Jejaka Lombok!



Amacam?? macam jejaka Lombok kan?? Bila belek2 gambar lama macam ni, masa mude2(dah tua dah ke?) chekgu nak tergelak je..hahahhahahahahaha..CUBA TEKA KENAPA RUPA CHEKGU JADI MCM NI?



Adakah selepas SPM?
Adakah chekgu terlibat dengan filem Indonesia jadi pak pacak?
Atau adakah chekgu bekerja kilang berkawan dengan mat Indon???
Sape boleh jawab chekgu bagi gula-gula..hoho

Pastu ada pulak caption daripada lagu Butterfingers dalam gambar tu..

Don't u ruin my holiday
When I wanna holiday
HOliday is where
My life is changing colour
ooo..oligopoly..

BUTTERFINGERS-RUIN BY THE SELLING OUT

Lama chekgu tak dengar lagu Butter ni

Lirik lagunya ada menyebut holiday kan?? Skang ni school holidays dah nak sampai penghujung..masa ni jugak la chekgu sibuk konon-kononnya mcm Pak Menteri..

Tido pun lebih kurang 4 jam je hari-hari..Tu la sampai tak berupdate blog chekgu ni..hehe..Hari ni chekgu nak sapu sawang sikit kat blog chekgu ni..

Arghhhh..Chekgu nak sambung buat kerja..tata titi tutu....

{ 8 comments.. read them below or add one }

en_me en_me 22 December, 2009
jap, me first kahh chekguu..
en_me en_me 22 December, 2009
ammvoiii.. cekgu hencemm tewww.. fewwwittt
n@m@n n@m@n 22 December, 2009
en_me~ xfernah fernah en me iteww first..hoho

hencemm keww??? mcm nak verrak je..hahaha(sengaunya)
laki cikgu kimia laki cikgu kimia 22 December, 2009
aku suke profile ko. nanti aku dapat anak, ko siap :P
n@m@n n@m@n 23 December, 2009
laki cikgu kimia~dh berisi ke???? :P
HEMY HEMY 23 December, 2009
cam sedey je??nk kena anta balik indon ke??ahahaha
Aidil Fadzil Aidil Fadzil 26 December, 2009
Salam, Rasenya smart ari ni lagi tu.
imanshah imanshah 30 December, 2009
koya demo nak jadik amy search masa ni sebab tu rambut panjang