susahnya kalau modelnya tak reti duk diam

Masih ingat lagi akan gedebus si kucing atuk??? Nak tau sape tu gedebus sila ke sini

Sekarang gedebus tak malu-malu kucing lagi sebaliknya dia malu-malu kambing pulak Sekarang dia dah pandai berposing..tapi hobinya tetap tido..




Oh..gedebuss sudah dapat adik angkat..2 ekor semuanya tok cik bagi kat atuk..comel-comel pulak tu..geram nengok...Jadi aku yang memang obses suka yang amat kat makhluk tuhan yang paling sexy yang comel ini cuba memujuk beliau menjadi modelku buat seketika

Tapi apakan daya, dia tak paham apa yang aku cakap..asyik duk berlari sana sini main dengan pasir, tanah dan kayu kayan..nasib baik lah aku ada amik subjek psikologi kebinatangan masa kat UKM dulu..daptlah sedikit shot yg comey-comey bagi aku seorang amatur yang masih merangkak..yg masih cuba membiasakan diri dengan kamera besar itu

si tonggeng..not tanggang
ni apehal menonggeng je?

IMG_4917

IMG_4590

IMG_4916
mcm ambil lap ngan motor kan?

IMG_4903
paling suka yang ni..comeyyyyyyyyyy!!

IMG_4895

IMG_4882

IMG_4727

IMG_4709

IMG_4703
main-main ngan tanah

tok wan aku heran dengan hobi  cucu menantu dia yang sorang ni..hehehe

6 comments.. read them below or add one

Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 10 December, 2009
mmmm...i like cat so much..


tapiiiiii tu dulu...sejak2 dah ader baby ni....terpaksa kurangkan suka kucing....takut bulu masuk dalam hidung....
n@m@n n@m@n 10 December, 2009
Damia Aleesya & Damia Ayunie~ betul tu..

kot masuk hidung bb pulak kn
laki cikgu kimia laki cikgu kimia 10 December, 2009
gua jatuh hati dengan matanya..
E.L.I.Z.A E.L.I.Z.A 10 December, 2009
olooohhhh comam nyo anok kucim niiii..gedebus tu muko bekeng la..mok dio ko gedebus tuh?
nba-Nur nba-Nur 10 December, 2009
alamak...comelnya kucing nih... I love cat.. Pandai N@m@n suruh kucing act depan kamera.. hehehe

One more... Tahniah ye dh jadi ayah..