Chekgu Bukan Fahrin Ahmad..Mawi Pun Bukan..Ziana Zain Lagi La



hahaha..komen diatas membuatkan chekgu tergelak sorang-sorang (gelak yang sopan tau)..Termasuk ni orang yang ke3 mengatakan chekgu ni iras mawi..alahai..


Teringat dulu zaman-zaman bebudak selalu masuk myheritage nak compare muka dengan artis-artis uolsss( wah..tergeliat tangan chekgu nak taip perkataan uols)



62% Mawi gitu..huhuhuhulubalang

Kita try gambar lain pulak



wah..86% Johnny Depp gitu..kalau nak buat sekuel Pirates of The Carribean boleh la amek chekgu ye tuan director..Tak pon sekuel Edward Scissor Hands


ni gambar yang paling belengas..Beyonce tuuuuuuuuuuuuuuuu!!!

Ape pun ni untuk suka-suka je..tu pun zaman dulu-dulu..tengoklah muka chekgu yang slim melim tu..Kalau buat muka zaman sekarang ntah kuar BOb KU2 pulak 80%..hoho

Sape2 nak try bolehla masuk ke myheritage ye..kot kot lah dapat iras macam Siti Nurhaliza ke..Scha ke..Ziana Zain ke.Rosnah Mat Aris ke tak pun paling koman Azizah Mahzan (Opss..terlebey sudaaa..)

{ 9 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 04 January, 2010
Ha...ha...ha...ada kuiz tu kata ckLah macam Rosnah mat Aris....Ceh!
n@m@n n@m@n 04 January, 2010
xiiinam~ dah baca dlm entri cklah tu..bangga tak??hehe
pak long pak long 04 January, 2010
salam...
apapun semua world.....caya la
miemiey miemiey 05 January, 2010
hehehe..mmg cam mawi pon bangga ckit....hahahaha...terima laa pujian itu seadanya....cikgu ke awak ni...
baincardin baincardin 05 January, 2010
huhuu....dah glamer dah tu ^_^
tengku_fir21 tengku_fir21 05 January, 2010
hahaha
ok muke amat2 berbeda...
perghh...
fadzilah fadzilah 05 January, 2010
mmg ada iras mawi ckit2..mesti melebar senyum cikgu naman ni..
mak cuba la permainan tu...mcm best je.
chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 05 January, 2010
erm..bukan ko mcm mawi...
mawi mcm ko...
huhu

mcm beyoncee tak tahan tuu..

lepas kawen ni jadi lain pulak ek?? hahah
n@m@n n@m@n 05 January, 2010
pak long~ world world jugak..akhirat pon mau ingat..hehe

miemiey~yop..chekgu sepenuh masa ;P

baincardin~tumpang glamor..hehe

tengku_fir21~ jeles la tu..hoho

fadzilah~masuk la..best gak ilang boring

chekgu BaniHassim~yup..standard la jadi tembam pas kawen..hehe