ala, baru 2350 nak kecoh chekgu ni!!

Asyik-asyik chekgu baca blog orang je yang duk tunjuk jumlah pencarian blog masing-masing melalui google..bukan goggle yang Fiza suka beli kadang-kadang tu..

Patutla depa tunjuk, sebab jumlahnya berpuluh-puluh ribu..hoho

Arakian, chekgu pun nk mencuba nasib blog chekgu pulak..tup..tup..


2350 je..hehehe

2350 untuk sepanjang 9 bulan memulakan karier berblogging ni(karier ke?..hoho..langsung tak boleh menandingi otai-otai yang mencapai puluhan ribu)

Nak buat macam mana..Blog ni bukannya blog gosip-gosip yang sangat lah popular..Dalam blog ini bukannya ada keywords yang hangat..Mungkin kalau chekgu buat entri dengan tajuk seperti

Fahrin Ahmad berkasar dengan Scha
Scha seorang janda beranak satu
Perbicaraan kes Anwar Ibrahim
Keputusan mahkamah siapa menteri besar Perak

dan yang sewaktu dengannya,mungkin blog chekgu agak jem dengan trafik kan?

Tak perlu juga membuat entri yang menggunakan kepala lutut seperti blog Adukataraguna punya olangAdukataruna itu untuk menjadi popular kan?

Keywords yang mengena dkt blog ni hanyalah seperti di bawah(untuk bulan ini)

klik untuk besarkan gambar




Ramai juga rakyat Malysia yang nak belajar cara menghafal sifir..hoho..

Tak paham,siapa la yang search menggunakan keywords naman0807,cikgu naman tu..

sebelum ni ada juga keywords seperti jejaka lombok, tugas penjaga stor dan ada lagi yang kelakar, tak ingat pulak

Terima kasih kepada sesiapa yang sudi singgah sama ada senyap atau tak senyap, kerana tanpa anda chekgu takkan dapat emel payment advice dari nuffnang ni..hoho

klik untuk pembesaran

Kepada pembaca senyap..sekali sekala bersuaralah..hehe.boleh chekgu melawat blog kalian pulak..

Ni ada blog yang hampir setiap kali chekgu buat entri,dia akan terjah..bila chekgu nak buat lawatan sambil belajar kembali, blog dia adalah private..siapa ituuuuuu??

semenjak dua menjak ni unique visitors merudum secara mendadak semenjak blog sepi tanpa isi..hoho

{ 15 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 09 February, 2010
ckLah punramai pengunjung private.....hmm..lantaklah depa....

Nak datang datang...tak datang udah...alaaaa...blog suam kuku ckLah tu kannnnn...tak ada benda yang menarik...widget apa pun tarak..ha..ha..blog makcik-makcik...
kenwooi kenwooi 10 February, 2010
last time you check "kenwooi" on google.. you get "KENWOOD" -.-

kenwooi.com
n@m@n n@m@n 10 February, 2010
xiiinam~widget xpenting..

yg penting entri yg meletop mcm blog cklah..hehe

cuba cklah google cklah..berbelas ribu woo
n@m@n n@m@n 10 February, 2010
kenwooi~so u better change I to D ..;P
insan pendidik insan pendidik 10 February, 2010
salam,

IP wat blog tu pun suke2 jee kalo malas tu bersawang gak la...
izakhairi izakhairi 10 February, 2010
selalu sis jadi pembaca sepi, dah lama jadi follower... kali ni nak join riuhkan blog ni...
bagilah rahsia sikit, camna nak jadikan angka naik sampai ribu2
tunbegia tunbegia 10 February, 2010
blog bukanlah hakmilik kekal,

salamm,
baincardin baincardin 10 February, 2010
cikgu..bain pi breakfast dulu k. :)
tchersally tchersally 10 February, 2010
ni K.Sally dah sampai ni..lama x mai sini..
xiiinam xiiinam 10 February, 2010
Err..dah klik dah...(sambil tersipu-sipu)



Selalu klik di blog profile saja.....baru 10 000....kalau sorang bayar seringgit....waaa..aku kayo!
sonata anak kancil sonata anak kancil 10 February, 2010
tak tau ni seme....tulis pun suka2 aje...layan diri sendiri! dan supaya anak2 yang ade masa bacala kisah2 umi nya....
n@m@n n@m@n 10 February, 2010
insan pendidik~ tu la kan..suka-suka je..hehe

izakhairi` saya pun takde tips..nak cuba jugak tipsdekat internet tapi takde masa pulak..hehe

tunbegia~ Ya, benar, hanya Allah sahaja yang kekal iaitu bersifat Baqa’

baincardin~ chekgu malam baru on9..hehe


ahmad humairi~ makan ngan kopi O sedap jugak kan ubi tu

laki cikgu kimia~ jom pekena ais kepal kat Nepal

tchersally~ saya pun dah lama tak ke rumah aka..hehe

xiiinam~ kayooooooooo!!

sonata anak kancil~baca jangan tak baca..;)
DaHLia DaHLia 16 February, 2010
ni mesti student ni mencari blog cikgu dia...bagus2