Awek Adham suka Makan Lidah Lembu Bakar

Agak melucukan bila keywords seperti gambar di bawah ni menerjah blog ini

klik untuk besarkan


Memang chekgu pernah menyentuh pasal lidah lembu bakar di entri ini...Tapi bila masa pulak chekgu bercerita mengenai awek adham?? hoho

Setahu chekgu , cikgu adham dekat Kapit tu telah selamat bergelar suami orang beberapa bulan yang lepas

Ada yang pernah makan lidah lembu bakar??? haa...geli???hehe..sedap woooo..

*******

satu entri pendek di kala sedang kelam kabut nak menyiapkan soalan Ujian Bulanan..

ermm..tugas sebagai guru jadual waktu banyak mengganggu tugas-tugas yang lain, tak cukup waktu P&P dikorbankan, kena 'stayback' sampai petang

Natijahnya, semua kerja yang lain jadi kelam kabut dan tertangguh..Hari ni jadual diubah untuk kesekian kalinya, dan entah berapa rim kertas A4 dibazirkan beserta dakwat-dakwat hitam yang mahal

{ 9 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 22 February, 2010
Jadual lagi?
Februari nak habis dah ni....
sonata anak kancil sonata anak kancil 22 February, 2010
akak belum taip lagi soalan ni...ingatkan nak mula la ni....ho3x...baru selesai makan burger...nyummmmy....gi tepon burger malam2 ni....sambil buat soalan boleh makan...!
IyouweBlog.com IyouweBlog.com 22 February, 2010
keywords saya lagi buruk dapat (sex, naked) aiyoyo tak pernah i post barang 18sx

nanged u.OMG, I received 144 million from saddam hussein!!! Nang this to read about it!
Mr PenyuBiru Mr PenyuBiru 22 February, 2010
hahaha... keyword tak bleh blah...macam² hal diorang ni..
cikgu_math cikgu_math 22 February, 2010
jadual baru lagi???
CM baru dapat jadual yang ke 4 minggu ni..tak tahulah lama mana bertahan!!
ninim ninim 23 February, 2010
keja buat jadual
nanti keja jaga exam
pastu
keja mark paper
pastu keja tegur menegur plajar yang tak lulus
kerja
kerja
dan kerja
F I T F I T 23 February, 2010
dengar lidah je cam dah geli..haha inikan pulak lidah lembu..tak penah makan lagi lidah tu..
DaHLia DaHLia 23 February, 2010
ahahaha...ade gak yg gugel pasal cikgu adham...hangat sungguh jejaka tu... :)
~cinonet~ ~cinonet~ 25 February, 2010
cikgu adham upsi tu ke?muahahaha~