Kalau Dah Rezeki Darwisy


ape tu??? 1Malaysia???

em..Itulah banner pertama yang dibuat oleh chekgu


Kenapa tetiba buat banner sedangkan blog ni dari dulu tiada banner pun??

Itulah banner yang dicipta untuk contest oleh MG

Masuk contest last minit..Masa last minit tu jugaklah belajar macam-macam, godek-godek CS3..

Kata chekgu dekat Fiza

' Ala..Saje masuk..Dapat RM50(tempat kedua) pon jadiklah (dengan berseloroh sahaja)..nanti masuk akaun Tabung Haji Darwisy..'

Rupanya niat masukkan ke akaun TH membuahkan rezeki..hoho..Dapatlah tempat kedua tu..Makin bertambahla duit Darwisy dalam TH tu..kalau dicampur simpanan kami berdua dikuasadua pun tak mencapai apa yang Darwisy ada (tu semua duit raya dan sumbangan atas kelahiran)..hehe

Nak dijadikan cerita, dahla buat hari last contest ..malam tu masa nak emel (bila dah tak tau nak ubah apa dah..mati akal)..Internet buat hal..no access..haiyya..masa ini jugak mau buat hal ka?????

lagi sejam nak ke penghujung due contest internet masih lagi dengki dengan chekgu..hoho..memandangkan dah bersusah payah buat w/p hasilnya adalah amat amatur..chekgu terpaksa la request sejam internet maxis dengan menggunakan henset rabak chekgu sebagai modem

tup..tup..tup..


Lembab tahap siput terseliuh kaki..alahai..Tak dapat connection jugak w/p dah dicas RM2..cesss...Kira cancel la..Tak payah hantar..haha..Tapi last-last dapat jugak send emel w/p dah terlebih waktu..nasib baik diterima..hoho

Itulah dinamakan rezeki kan?



Gambar ni pulak diumumkan pemenang tempat kedua di blog zuarcity..hoho

rejeki..rejeki bak kata ibu-ibu,bapak-bapak dan mas joko di sana..lalala

sukanya Darwisy sampai terangkat kaki..hoho

{ 13 comments.. read them below or add one }

sonata anak kancil sonata anak kancil 19 February, 2010
tahniah-tahniah...kalau nawaitu baik..insyaAllah ade rezekinya...teruskan usaha anda!
saya jugak tak rajin2 nak masuk kontes ni...hari tu Chegu Naman buat kontes saya tak berjaya...apa la malang nasib ku ini....
suffian.othman suffian.othman 20 February, 2010
rezeki si kecil sedang meningkat umurnya
pak long pak long 20 February, 2010
salam...
tu la namanya rejeki anak...berkat tu...
Wansteddy Tales Wansteddy Tales 20 February, 2010
tahniah cikgu... bukan calang2 sekali design terus menang. mmg berkat niat yg baik :)

cool saja darwisy masa nk dicukur rmbut tu. sngt comel.
tengku_fir21 tengku_fir21 20 February, 2010
huhu
dh boleh angkat kaki kerr..??
ahmad humairi ahmad humairi 20 February, 2010
salam,

Darwisy angkat kaki...pastu isap ibu jari kaki.....itu tandanya rezeki bertambah lagi....
Em's Family Em's Family 20 February, 2010
congratulations..

nanti saya transfer kan duit yer..

thanks
DaHLia DaHLia 20 February, 2010
wahhh darwisy memang murah rezeki ni!!!
niat baik bro..hasilnya pun baiklah :)

keep it up!!!
a kl citizen a kl citizen 20 February, 2010
assalammualaikum naman

rezeki darwisy memang lumayan ya..
boleh tambah lagi satu naman, pasti rezeki bertambah juga


*comelnya si darwisy
n@m@n n@m@n 21 February, 2010
sonata anak kancil ~hehe..nantila..ada hadiah gak..hoho

suffian.othman ~;)Tak lawa kan?jgn gelak k

pak long ~ Alhamdulillah

Wansteddy Tales ~xleh lawan yg dpt no 1 tu kan?hehe..TQ

laki cikgu kimia ~TQ geng

kakngah ~;)

tengku_fir21 ~ dlm pantang lagi suka angkat kaki..hehe

ahmad humairi ~setakat ni jari kaki belum masuk lagi dlm mulut..hehe

Em's Family ~Thanks a lot ya!!

HEMy ~;)

DaHLia ~TQ..


a kl citizen ~hehe..bagi Darwisy besar dulu..W'salam