Keywords Bulan Mac, Ada Yang Panas!

Salam semua..

Kadang-kadang seronok jugak buka website nuffnang, selain daripada tengok analytics dan earnings(tengok buffered ada berapa ketul la tu).chekgu jugak suka tengok keywords yang juga dikenali dalam Bahasa Melayunya kata kunci.Kadang-kadang keywords yang menerjah blog ini kelakar dan tidak pernah dibuat entrinya. Blog orang lain pun macam tu jugak kan?

Ada yang mengena, ada yang tersasar di jalanmu macam cerita Erma Fatima tu. Tiba-tiba terlebih rajin nak buat analisis mengenai keywords yang menerjah blog n@m@n dan jugak fotonaman

**tulisan merah adalah link yang akan dibuka melalui tab baru, jadi tak perlu loading..hehe.Gambar juga dibuka melalui tab baru**

1. n@m@n



macam biasa keywords cikgu naman dan naman0807 mendahului..hoho

2. fotonaman


Cuba tengok yang highlight tu. Keywords ape tu? Apa yang orang tu cari sebenarnya?


Hmm..Macam-macam kan?

Nota Ringkas : Apa tujuan berblog?

2 comments.. read them below or add one

DaHLia DaHLia 22 March, 2010
bulan ni pun blog aku masuk keyword lucah... ntah apa2 ntah, xpernah aku melucah lagi...hahah