Faham ke orang Filipina baca blog ni?

Salam..

Tak sangka entri bertajuk Nama naman menjadi nyanyian Kristine Hermosa dan Jericho Rosales sampai jugak ke Filipina..haha..Mula-mula baca komen ni ingatkan orang Malaysia yang minat kat Kristin Hermosa dan Jericho Rosales tu..


Ni komen dia..


SALAMAT..SALAMAT

Cuba jenguk profail..


Orang Filipina rupanya..haha. Kalau diterjemahkan dalam Bahasa Filipina mengunakan Google Translate, entri chekgu yang tu macam ni la

Salam ..

Bakit ang pangalan na naman? Strange .. ang aking badyet sa Salman Khan na? Haha. Ang pangalan na ibinigay sa pamamagitan ng isang miyembro na nagngangalang Norman Hakim (hindi niya tunay na pangalan). Ngayon Nakita ko siya doon Alamanda Kat. Duk-pin aspile chekgu aking tiyan. Handa na magtanong

'Ano ang aking Man? " cess kaya isang beses, karapatan? .. hehe

Talaga ang Tagalog na salita ay may kahulugan ni naman. Hindi alam tagalog? Paki-google kayo .. hehe .. tamad bagitau kung ano ang ibig sabihin nito: P Ang kuwento refer sa Pilipinas maraming salita naman .. hoho .. Walang taka ang ilang mga tao mula sa Pilipinas unang kahilingan pa close Friendster .. haha

Hayaan sa amin gamutin ang songs meron Ba remembers ang aking pangalan ay .. hehe .. Kapag natapos kabisaduhin ang song.

Maikling Paalala: Ina ay tunay na interesado sa Pangako Sayo;)

Oh..Pangako Sayo Kangkung di Tepi Kolam

{ 8 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 20 April, 2010
Aik.....
Ada orang Manila dah lama follow blog ekau ni? Tak perasan ke?


Wakakaka...


Salamat pok!
sonata anak kancil sonata anak kancil 20 April, 2010
boleh gak tumpang baca bahasa filipina ni...kat sekolah saya ade sorang budak filipina...mula2 masuk tak tahu langsung bahasa melayu...so we spoke english.....now she can speak malay smoothly....he3x....sebab dia anak orang filipina , emaknya converted kawin dengan orang Melayu Islam....
zida zida 20 April, 2010
satu hapak tak faham. hahah
cikgu isza cikgu isza 20 April, 2010
yang saya paham tang hahaha ngan hehehe ajer.. tgeh gelak guling2 ni :D
n@m@n n@m@n 20 April, 2010
xiinam~ ada, kak ram sing walla

salamat pok amai-amai ;p


sonata~ nanti akak belajar la bahasa Filipina dengan dia ye..hehe

zida~gunalah google translate ;)

cikgu isza~guling-guling macam tenggiling (sin chan)

hehe
a kl citizen a kl citizen 20 April, 2010
lepas ni naman boleh buat kelas bahasa filipina lah pulak ya..
n@m@n n@m@n 20 April, 2010
maaaring kapatid na babae (boleh akak)

hehe
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 20 April, 2010
dok pehe mano...kecek kelate jugok hok pehe...tapi jange pekat telajok doh lah...muahahaha..

btw ok lah tu...sampai ader reader from filipina lagi..confirm bertambah glamer blog ni lah...