Gatsby: Orang Lain dapat RM50 Kami Dapat RM100??

Salam..

Ini bukanlah sambungan episod Gatsby.hehe. Bukan juga nak upload gambar-gambar stok Gatsby yang dapat, kerana kami langsung tak redeem, pukul 2 dah blah..hoho. Kupon-kupon 2points setiap satu di'frame'kan sebagai tanda kenang-kenangan..hahaha

Mesti bloggers yang pergi ke sana menantikan janji Nuffnang nak bagi RM50 kan. Tapi hanya untuk yang menulis entri mengenai Gatsby Deodorant Street Fair dan cukup syarat sahaja.

Jadi semua dah dapat ke RM50 tu?Mesti dah kan?

Kami pulak dapat RM100!! tak percaya? Tengok ni!!


blog naman

blog Fiza

haha. dah cakap kami, mestilah 2 orang. Mana ada tipu. Kalaulah cakap ' aku dapat seratus' tipu la. Sebab nuffang janji RM50 je seorang!

Duit minyak = ~RM 10-RM15 kot
Duit tol = RM 5.80
Duit makan = RM18

Jadi ada untungnya lagi kat situ selepas ditolak kos nak pergi.hoho..kengkawan yang redeem lagi untung sebenarnya. Sebotol deodorant tak silap dulu beli dalam RM8,kalau dah sepuluh? Seratus? Satu guni? Boleh buka gerai tepi jalan jual Deodorant woo!! Mesti ada yang buat contest dapat barangan Gatsby nanti kan..hehe



macho tak i main baling-baling. Kena lagi tu! Maklumlah dulu juara pertandingan inilah. Tapi bukan botol deodorant, guna botol budu gitu. Lawan dengan budak kampung sebelah..;P

Gambar dicilok tanpa mintak izin dulu dari blog ibu damia yang anaknya Damia Aleesya tiba-tiba popular kat sana..hehe. Nanti berbesan eh ibu Damia? Boleh?..hoho ;P

Nota Ringkas : Bolehla cashout untuk kali ketiga. Cek yang kedua pun duk unpaid je lagi..lala

{ 10 comments.. read them below or add one }

Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 20 April, 2010
perghh...dah dapat RM yer..asal kita tak dapat lagi..huhuhu....esok2 dapat lah tu kot (ayat penyedap hati)...

ohhh dah cilok tanpa minta izin yer...tak per amik ler...benda free pun...hahahah..

nak jadi besan....aduh...darwisy bakal dapat mak mertua yg fussy lagi cerewet lah ni.....ermmmmmmm...
n@m@n n@m@n 20 April, 2010
try la check ..dia cakap by the end of today..

hehehe..cerewet?
BudakHitam BudakHitam 21 April, 2010
tunggu la gua nak cashout nanti..bape sen je ade tu..dasar maleh
DaHLia DaHLia 21 April, 2010
hahaha tgk tajuk kat GB dah agak, raja buffered punyer :)
kenwooi kenwooi 21 April, 2010
so nice get money from attending event.. haha.. =)
cEro cEro 21 April, 2010
apsal aku nyer takde lg??
waaahhhh!!!!
Mario Mario 21 April, 2010
bestla dapat rm50... dah bole terus cashout ek...

http://pangkin4rest.blogspot.com/
budleee budleee 21 April, 2010
hik2.. rugi tak buat entry awal2..

tak dpt rm 50.. tapi dpt gak lah invites..

takpe...

barangan gatsby yg di redeem dari main game tuh

leh lah gak cover balik duit tol, minyak and makan :D
pak long pak long 21 April, 2010
salam..
memang meriah la...pitih pun bulih...
mama tisya mama tisya 23 April, 2010
best la korang dpt 100...ehheheh...