Hapus Aku by Nidji Cover- Edisi Badan Masih Selim Melim

Salam..

Kenapa lah lemak-lemak sebanyak 6 kilo lebih yang berlebihan sekitar pinggang, perut, pipi ni degil sangat ye untuk dibakar..hoho..

Tadi mengemas baju..cuba pakai yang saiz S ketat semacam je..hoho. Jadi sekarang kena lah beli saiz M pulak ye. Tapi seluar saiz 31 masih boleh dipakai..hehe. Bilalah nak mula bersukan balik?


Tiba-tiba jeles dengan keadaan selim melim macam dalam video ni. 3 tahun lepas.;p




Kod Gitar Nidji-Hapus Aku

Intro: Em Bm C G

Em Bm C G
Tuliskan kesedihan, semua tak bisa kau ungkapkan
Em Bm C G
Dan kita ‘kan bicara, dengar hatiku
Am Bm C G
(*) Buang semua puisi, antara kita berdua
Am Bm C D
Kau bunuh dia sesuatu yang kusebut cinta

Reff:
Em Bm C G Em Bm C G
Yakinkan aku Tuhan dia bukan milikku, biarkan waktu, waktu hapus aku
Em Bm C G Em Bm C G
Sadarkan aku Tuhan dia bukan milikku, biarkan waktu, waktu hapus aku

Em Bm C G
Tuliskan kesedihan, semua tak bisa kau hentikan
Em Bm C G
Dan kita ‘kan bicara, dengar jiwaku

6 comments.. read them below or add one

Mr PenyuBiru Mr PenyuBiru 02 April, 2010
pergh! terer ko main gitar ek.


ps: just nak bagi feedback,ko punyer komen lambat giler loading.atau tenet aku yg slow.huhu
n@m@n n@m@n 02 April, 2010
pop up yang kat sini ke slow?? tak tau la pulak..hehe
n@m@n n@m@n 02 April, 2010
bang penyu, tak sampai 2 saat pon loading??? ye ke ni?
pak long pak long 03 April, 2010
salam...
kena banyak ghateh basikal la kalu gitu.....
ahsfantasy24 ahsfantasy24 03 April, 2010
ala wak..
bru size M..hehe
chekgu BaniHassim chekgu BaniHassim 04 April, 2010
manusia kan berubah...
mcm tu jugak dgn saiz baju, saiz pinggang dan jugak punggung...

jadi, bersabarlah...

sebenarnye, tuhan tu jaddikan perut lelaki yg dah berkahwin lebih buncit dr biase, spy dpt tampung anak dr jatuh mase dukung...

hahaha