Salam..

Orang lain dah buat sampai Part ke 18 dah pasal Gatsby Street Fair ni, kita baru terhegeh-hegeh nak cerita. Dah basi dah kan? Hehe

Seronok tengok kengkawan buat balik deodorant berguni-guni. Yang bawa balik Blackberry yang harganya 2k lagi la best. Siap ingat mimpi lagi tu dapat buat balik Blackberry..hoho..tahniah la ye!

Masa kat sana dapatlah jumpa blogger-blogger lain. Terkejut bila ibu Damia tegur.huhu. Tak berapa cam pulak,tapi Damia yang dua orang tu memang la chekgu cam..hehe

Damia Aleesya

Mama Tisya pulak asyik main baling-baling..hehe

Dapat juga menyapa GTO. Dia ingat 'naman' yang kadang-kadang komen kat blog dia tu seorang perempuan..Haha

bro GTO kita tengah update blog ke tu?

Dapat melihat sendiri ketinggian Mel tu..hoho..Masa salam dengan Mel terpaksa melangut walaupun ketinggian chekgu 176cm. Mungkin Mel 190++ kot..hehe..

blogger paling senang dicam dari jauh..hehe

Apa-apapun seronok jugak menjadi antara 518 bloggers yang memecahkan rekod perhimpunan bloggers paling ramai di Malaysia ini.

Orang lain pakai kupon pergi redeem barangan Gatsby tetapi chekgu simpan je dalam poket sebab pukul 2 dah balik..hehe.. Esok mintak-mintaklah nuffnang betul-betulkan masukkan duit tu ke akaun. Dapatlah seratus. Chekgu RM50, Fiza pun RM50 ;)

Darwisy hairan dengan bunyi-bunyian yang kuat..

nanti Darwisy besar kita lawan main Gladiator macam kat bawah ni ye!


Banyak lagi gambar di fotonaman

**update**
  • Lupa pulak masa queue jumpa dengan Faizul yang katanya baju yang diberi kecil..hehe..Jangan mara ye Faizul..Kenapa kita tak bergambar ye? Aduiii!
  • Jumpa member KMK, bila mintak alamat blog dibagitau dah lama follow blog chekgu ni..cess..Senyap dih demo!!

Ada lagi yang tertinggal ek?

Nota Ringkas : Ni adalah episod pertama dan terakhir ;P

16 Comments

  1. jumpe tak faizul semalam, cikgu? ermmm....

    ReplyDelete
  2. hu hu hu...bestnya! kalau sonata ade.....he3x.....boleh jumpa itu chekgu lo...tahniah le dapat 50 hengget...ape nak kasi kan!

    ReplyDelete
  3. sonata~ kita jumpa lain kali pulak..hehe..best la..cover duit tol+minyak+makan..hehe

    faizul~jangan marah naa!! tertinggal..padahal mula2 jumpa faizul lah..hehe

    ReplyDelete
  4. huhuhu.. dapat tengok jer.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. tengok je pon takpe..hehe

    ReplyDelete
  6. waa bestnye..
    tak pe, KB try pegi next xtvt ;-)

    ReplyDelete
  7. thanks bro..hak3..best bergladiator dengan hang..tuhla..mati2 aku ingatkan hang pompuan coz tak brapa perasan gambar kat sebelah tu..oh cikgu ke naman? samalah ngan wife saya...

    nice meeting u...next time kita bergladiator lagi...hik3..

    ReplyDelete
  8. ne ade marah. lalalala... biasa la tu...

    *suke statement 'katanya baju yang diberi kecil..hehe..'

    bukan faizul yang besar, kan? baju tu yang kecik... lalalala

    ReplyDelete
  9. ouwwhh ini entry gatsby yg keberapa saya baca...
    haahaha
    uwwhh sungguh comel

    ReplyDelete
  10. tisya tkde so sakan ler kami main games...hehehe

    ReplyDelete
  11. salam..akak terkenal..sabar ajerlah..
    sorry tak perasanlah..ramai sangat kan..insyallah jumpa lagi yer

    ReplyDelete
  12. itukah blogger gto~ aku nampak beliau tapi tak tahu itu orangnya haha~

    ReplyDelete
  13. Mana n3 tabung pejabat pos tadi?

    :)

    ReplyDelete
  14. cKlah~ada masalah teknikal sikit..hehe

    ReplyDelete
  15. wah wah...nampaknya anak lagi glamour daripada ibu ni....banyak blog yg citer pasal gatsby ni mesti ader muka aleesya...hehehe...dah nama blog pun utk anak2...harusleh dia jer glamer....ibu + ayah tumpang rezeki anak2 jer..

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post