Nak Update Jugaklah Pasal Gatsby Nih!!!

Salam..

Orang lain dah buat sampai Part ke 18 dah pasal Gatsby Street Fair ni, kita baru terhegeh-hegeh nak cerita. Dah basi dah kan? Hehe

Seronok tengok kengkawan buat balik deodorant berguni-guni. Yang bawa balik Blackberry yang harganya 2k lagi la best. Siap ingat mimpi lagi tu dapat buat balik Blackberry..hoho..tahniah la ye!

Masa kat sana dapatlah jumpa blogger-blogger lain. Terkejut bila ibu Damia tegur.huhu. Tak berapa cam pulak,tapi Damia yang dua orang tu memang la chekgu cam..hehe

Damia Aleesya

Mama Tisya pulak asyik main baling-baling..hehe

Dapat juga menyapa GTO. Dia ingat 'naman' yang kadang-kadang komen kat blog dia tu seorang perempuan..Haha

bro GTO kita tengah update blog ke tu?

Dapat melihat sendiri ketinggian Mel tu..hoho..Masa salam dengan Mel terpaksa melangut walaupun ketinggian chekgu 176cm. Mungkin Mel 190++ kot..hehe..

blogger paling senang dicam dari jauh..hehe

Apa-apapun seronok jugak menjadi antara 518 bloggers yang memecahkan rekod perhimpunan bloggers paling ramai di Malaysia ini.

Orang lain pakai kupon pergi redeem barangan Gatsby tetapi chekgu simpan je dalam poket sebab pukul 2 dah balik..hehe.. Esok mintak-mintaklah nuffnang betul-betulkan masukkan duit tu ke akaun. Dapatlah seratus. Chekgu RM50, Fiza pun RM50 ;)

Darwisy hairan dengan bunyi-bunyian yang kuat..

nanti Darwisy besar kita lawan main Gladiator macam kat bawah ni ye!


Banyak lagi gambar di fotonaman

**update**
  • Lupa pulak masa queue jumpa dengan Faizul yang katanya baju yang diberi kecil..hehe..Jangan mara ye Faizul..Kenapa kita tak bergambar ye? Aduiii!
  • Jumpa member KMK, bila mintak alamat blog dibagitau dah lama follow blog chekgu ni..cess..Senyap dih demo!!

Ada lagi yang tertinggal ek?

Nota Ringkas : Ni adalah episod pertama dan terakhir ;P

{ 16 comments.. read them below or add one }

abangfaizul abangfaizul 18 April, 2010
jumpe tak faizul semalam, cikgu? ermmm....
sonata anak kancil sonata anak kancil 18 April, 2010
hu hu hu...bestnya! kalau sonata ade.....he3x.....boleh jumpa itu chekgu lo...tahniah le dapat 50 hengget...ape nak kasi kan!
n@m@n n@m@n 18 April, 2010
sonata~ kita jumpa lain kali pulak..hehe..best la..cover duit tol+minyak+makan..hehe

faizul~jangan marah naa!! tertinggal..padahal mula2 jumpa faizul lah..hehe
cikgu isza cikgu isza 18 April, 2010
huhuhu.. dapat tengok jer.. huhuhu
n@m@n n@m@n 18 April, 2010
tengok je pon takpe..hehe
Kepala Bergetar Kepala Bergetar 18 April, 2010
waa bestnye..
tak pe, KB try pegi next xtvt ;-)
Eyriqazz Eyriqazz 19 April, 2010
thanks bro..hak3..best bergladiator dengan hang..tuhla..mati2 aku ingatkan hang pompuan coz tak brapa perasan gambar kat sebelah tu..oh cikgu ke naman? samalah ngan wife saya...

nice meeting u...next time kita bergladiator lagi...hik3..
abangfaizul abangfaizul 19 April, 2010
ne ade marah. lalalala... biasa la tu...

*suke statement 'katanya baju yang diberi kecil..hehe..'

bukan faizul yang besar, kan? baju tu yang kecik... lalalala
tengku_fir21 tengku_fir21 19 April, 2010
ouwwhh ini entry gatsby yg keberapa saya baca...
haahaha
uwwhh sungguh comel
mama tisya mama tisya 19 April, 2010
tisya tkde so sakan ler kami main games...hehehe
kak ina kl kak ina kl 19 April, 2010
salam..akak terkenal..sabar ajerlah..
sorry tak perasanlah..ramai sangat kan..insyallah jumpa lagi yer
Azuan Azuan 19 April, 2010
itukah blogger gto~ aku nampak beliau tapi tak tahu itu orangnya haha~
xiiinam xiiinam 19 April, 2010
Mana n3 tabung pejabat pos tadi?

:)
n@m@n n@m@n 19 April, 2010
cKlah~ada masalah teknikal sikit..hehe
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 20 April, 2010
wah wah...nampaknya anak lagi glamour daripada ibu ni....banyak blog yg citer pasal gatsby ni mesti ader muka aleesya...hehehe...dah nama blog pun utk anak2...harusleh dia jer glamer....ibu + ayah tumpang rezeki anak2 jer..