No String Attached..

Salam..

Asyik kontrak..kontrak..kontrak

Nak pakai yang tu ada kontrak 2 tahun, yang ni pulak setahun..


Tapi sekarang


Tiada kontrak..tiada kontrak..huh..itulah promosi terbaru yang ditawarkan oleh Wiggy daripada P1 wimax dimana anda boleh menggunakan P1 W1MAX, tanpa sebarang kontrak! Itulah yang dimaksudkan dengan No String Attached. Best kan?? Kalau rasa linenya semput boleh terus cancel je..hehe. Tak payah takut didenda. Tapi jangan lupa check dulu coverage tempat anda di webnya ok?


Maklumat lanjut sila ke web rasmi http://www.p1.com.my/

Chekgu memang tak suka benda-benda kontrak ni. Kalau kerja sebagai kontraktor memang la nak sangat dapat kontrak..haha. Bukan apa, tu taktik diorang nak ikat kita supaya kekal lama dengan servis diorang. Haritu selamba je cakap ' Sebab ada kontrak' bila pihak Streamyx tanya kenapa tak nak upgrade melalui promosi diorang tuh!!

Agak-agaknya bila lah harga sewaan internet nak turun ke tahap minima..hoho. Perang antara mereka ni sangat menguntungkan pelanggan-pelanggan macam kita kan? hehe..Tengoklah apa jadi pada prepaid henset, dulu beratus, sekarang syarikat gergasi telekomunikasi bersaing untuk memberi harga yang paling murah. Jadi yang untungnya kita la kan?


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

2 comments.. read them below or add one

Ariff Shah Ariff Shah 13 April, 2010
cambest offer ni tapi mahal sangat lak 2 gig rm50