Road Trip with My Broadband


Memetik tagline P1W1max di atas

When bored, turn to your wiggy

atau dengan Bahasa Melayunya

Bila bosan tahap cipan,beralih ke wiggy anda..hoho

Tapi bosan kita tak mengenal tempat. Bukan kat umah saja. Mungkin masa menunggu bas, kereta sewa mahupun beca, kebosanan boleh melanda. Mungkin masa menunggu di kaunter bank pun boleh rasa bosan kan? Jangan kata masa memandu bosan, pastu nak on internet sudah. Bahaya woo!!

WIGGY is tiny, jadi kita boeh usung ke mana-mana saja kan? Tapi laptop jangan lupa bawak. Tak bawak secanggih mana WIGGY tersebut, tak boleh buka internet jugak kan?hoho

Sekarang kita tak perlu risau tak dapat guna internet sekiranya kita kat luar daripada rumah. Sama ada outstation, balik kampung atau berkursus, WIGGY ada sebagai penglipur lara menghalau kebosanan yang maksima!

W1GGy merupakan plan dari P1 Wimax yang sedang meletop walaupun ia bukannya bom. Kengkawan boleh dapatkan perkhidmatan broadband mudah alih dengan modem percuma dengan melanggan plan W1GGy yang ditawarkan P1 Wimax ni. Modem dia sangat comel macam hamster, kecik je. Hitam berkilat, sesuai lah dipadankan dengan laptop chekgu ini..hehe. Saiznya pula sekecil USB pendrive. Mudah di bawa ke mana-mana, letak je dalam poket pun boleh, atau nak bergaya boleh gantung kat leher..haha

Ada tiga jenis Plan yang boleh kita pilih. ianya adalah adalah W1GGY 59, W1GGY 89 dan jugak WIGGY 129. Kesemua plan ni menawarkan kepada anda modem percuma dan yang paling penting tiada ikatan kontrak. Yang tu paling best!

Untuk makluman lanjut, boleh ke http://www.p1.com.my/

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS



2 comments.. read them below or add one

Sally Sally 28 April, 2010
Salam,
x de la pulak benda alah nii..usung iphone je lah ek..
pak long pak long 28 April, 2010
salam..
sakan demo mengempen....