Siapa Kata Nuffnang Kedekut? Dia Baik Hati Maa!!


Salam..

Semalam i call u, u tak answer..eh.kantoi Zee Avi pulak

Semalam baru cerita dapat RM50 kan? Hari ni check dapat pulak RM20 tuh..hoho..Kali pertama dapat untuk cubaan kedua. Rugi dulu tak cuba dari minggu pertama kan Instant Cash Blogging nih.


Tak sia-sia menaip macam robot sebab takut tiada peluang masuk dalam senarai. Dapat seketul macam ni best la dari duk tunggu 21 buffered tu ranum dan boleh dituai. Almaklumlah, chekgu hanyalah blogger separa tegar. Satu entri dengan blogwalking tak sampai sepuluh sehari serta uniques visitors 100-200 sehari ok la kan?

Nak belajar blogwalking cara bijak sila ke blog-blog orang hebat. Contohnya ratu BW(blogwalking) kita..hehe. Serangan balas ni.Jangan mare ye!!

Terima kasih kepada sesiapa yang berjalan-jalan di sini, sama ada baca atau tak baca, terima kasih ye!! Ada yang dibalas kunjungannya, ada yang tidak. Chekgu akan cuba cari masa membalas kunjungan nanti.

Majulah Sukan Untuk Negara. Nak tengok bola jangan lupa kunci jam. ;)

{ 14 comments.. read them below or add one }

DaHLia DaHLia 22 April, 2010
tu laa pasal...ni pun rasa kerugian melampau sebab xjoin instant cash blogging..asyik mengarut jer..hehee

Ratu BW?? hahahah
Kepala Bergetar Kepala Bergetar 22 April, 2010
a'a, bt mcm ni cepat skit dpt byk income,
KB kene byk bljr lagi ni..
cikgu isza cikgu isza 22 April, 2010
wah2.. pakcik kayo!

pakcik.. kita geng kamcing kan :D
.. tetiba :D
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 22 April, 2010
Wah..wah...bestnya dapat RM lagi...ni kena berguru ngan naman ni....
zAnNa@mAMaBaTriCE zAnNa@mAMaBaTriCE 22 April, 2010
wah syok nyer
sure instant cash utk entry project alpha tu kan.....bestnyer..
farra8979 farra8979 22 April, 2010
wah, bestnye kamu.... anyway, thanks 4 d info..
The Riddler The Riddler 22 April, 2010
Salam Cikgu, saya ada imej baru untuk cikgu fikirkan...jemput ke blog saya!
laki cikgu kimia laki cikgu kimia 22 April, 2010
yo! yo! ais kacang free satu yo!
ahsfantasy24 ahsfantasy24 23 April, 2010
hhehe..
sye nga bsabar ngn nuff..
kna mken aktif..=))
Fiz Fiz 04 August, 2010
nuffnang memang sangat baik hati