Salam..

Semalam i call u, u tak answer..eh.kantoi Zee Avi pulak

Semalam baru cerita dapat RM50 kan? Hari ni check dapat pulak RM20 tuh..hoho..Kali pertama dapat untuk cubaan kedua. Rugi dulu tak cuba dari minggu pertama kan Instant Cash Blogging nih.


Tak sia-sia menaip macam robot sebab takut tiada peluang masuk dalam senarai. Dapat seketul macam ni best la dari duk tunggu 21 buffered tu ranum dan boleh dituai. Almaklumlah, chekgu hanyalah blogger separa tegar. Satu entri dengan blogwalking tak sampai sepuluh sehari serta uniques visitors 100-200 sehari ok la kan?

Nak belajar blogwalking cara bijak sila ke blog-blog orang hebat. Contohnya ratu BW(blogwalking) kita..hehe. Serangan balas ni.Jangan mare ye!!

Terima kasih kepada sesiapa yang berjalan-jalan di sini, sama ada baca atau tak baca, terima kasih ye!! Ada yang dibalas kunjungannya, ada yang tidak. Chekgu akan cuba cari masa membalas kunjungan nanti.

Majulah Sukan Untuk Negara. Nak tengok bola jangan lupa kunci jam. ;)

14 Comments

  1. tu laa pasal...ni pun rasa kerugian melampau sebab xjoin instant cash blogging..asyik mengarut jer..hehee

    Ratu BW?? hahahah

    ReplyDelete
  2. a'a, bt mcm ni cepat skit dpt byk income,
    KB kene byk bljr lagi ni..

    ReplyDelete
  3. wah2.. pakcik kayo!

    pakcik.. kita geng kamcing kan :D
    .. tetiba :D

    ReplyDelete
  4. Wah..wah...bestnya dapat RM lagi...ni kena berguru ngan naman ni....

    ReplyDelete
  5. wah syok nyer
    sure instant cash utk entry project alpha tu kan.....bestnyer..

    ReplyDelete
  6. wah, bestnye kamu.... anyway, thanks 4 d info..

    ReplyDelete
  7. Salam Cikgu, saya ada imej baru untuk cikgu fikirkan...jemput ke blog saya!

    ReplyDelete
  8. yo! yo! ais kacang free satu yo!

    ReplyDelete
  9. hhehe..
    sye nga bsabar ngn nuff..
    kna mken aktif..=))

    ReplyDelete
  10. nuffnang memang sangat baik hati

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post