Siapa tak Teruja dapat buffered 20 ketul walaupun tengah syok menulis pasal Gatsby kan?

Salam..

Otak, jemari dan badan masih lagi lenguh..

Padahal bukannya main beria-ia pun dekat Gatsby Street Fair tadi. Setakat main baling-baling bagi tin jatuh takkan nak penat? Tu pun tak main lawan-lawan Gladiator..hehe.

Hari ni agak sibuk. Pukul 2 lebih dah blah dari Gatsby tuh. Balik tidur jap keluar ke Bangi ada urusan, balik Maghrib. Lepas solat Maghrib mengadap TV tengok Man UTd lawan Man City.

Terima kasih kepada budak nakal Paul Scholes sebab jaringkan gol pada minit last..hehe

Baru je cari idea pasal gathering tadi, terkejut dengan rekod 20 buffered..hehe. Walaupun tahu buffered beratus tapi kalau trafik sekadar macam jalan raya di KL pada musim raya, tiada gunanya juga kan. Tetapi tak salah merasa teruja. Terus kemalasan nak menaip pasal Gatsby tadi..haha


metered penambah seri..hehe

Esok je la buat entri pasal Gatsby, baca kawan-kawan punya entri jadik la malam ni.;) Amacam? Seronok tak tadi? Ada yang bertuah dapat 'lucky draw tak?'

Nota Ringkas : Macam la bagus sangat dapat buffered banyak-banyak tu kan?;p

{ 23 comments.. read them below or add one }

Ery Farieha Ery Farieha 18 April, 2010
mak oihh!
byk gilaa.
huhuhuh.

yeahh g gatsby juge!
mama tisya mama tisya 18 April, 2010
byknye BE die...sure cek nanti makin up $$$$$$

tk sempt jumpe fiza td..tp nmpk dr jauh....

best tul main games mcm2 td..byk redeem brg gatsby??
Ery Farieha Ery Farieha 18 April, 2010
mak oihh!
byk gilaa.
huhuhuh.

yeahh g gatsby juge!
n@m@n n@m@n 18 April, 2010
Ery Farieha~ banyak pun fulusnya sikit aja..sebab trafiknya kecil..hehe

mama tisya~ tula,mama tisya asyik duk main baling-baling je..hehe..Fiza jaga Darwisy..tak redeem pun sebab balik awal..;)
mie mie 18 April, 2010
uihhh!!!
banyak tu.....
makin mendjadi2 nuff ni..
hehheeee
n@m@n n@m@n 18 April, 2010
mie~nuff memang baik hati..hehe
Kapten Kapten 18 April, 2010
mak aih banyak giler
aku dapat gak ker yer?
kenwooi kenwooi 18 April, 2010
wow so many.. sure earn alot! =D
hans hans 18 April, 2010
bak satu wax
aku xpergi tadi
thunbergia thunbergia 18 April, 2010
sungguh masyukkk,

salamm,
ZiE FAUZi ZiE FAUZi 18 April, 2010
banyaknya... mintak sikit... hehehe
Booty Martinez Booty Martinez 18 April, 2010
terbeliak biji mata aku nengok buffered ko tuh..

mak aih.....pas lasket kat member2 ni ha..huhuhu

http://sekilas.com
miss lolly a.k.a luvfareda miss lolly a.k.a luvfareda 18 April, 2010
melet0p !

nilai satu buff tu banyak tak ?


fuhhh~
saya_arief saya_arief 18 April, 2010
adess...
banyak bebenor..
mintak cket.
Azuan Azuan 18 April, 2010
ku tak pernah dpt buffered~ huhu
f_aRa_aINa989 f_aRa_aINa989 18 April, 2010
errkk...byknyaaaaaa....fuyoooo
DaHLia DaHLia 18 April, 2010
sesungguhnya daku jeles... :)

ermm sayang laks buffered banyak tp xde trafik.. :P :P

meh bg kat sis meh :)
Khairi Khairi 18 April, 2010
Salam, byk tuh bro. Tahniah!!
Aidi-Safuan Aidi-Safuan 18 April, 2010
MASTER, tolong ajar saya camne nak jadik cam master nih plz!
n@m@n n@m@n 18 April, 2010
ala..tak terbalas pulak ni..sat naa!;)
Anak Perak Anak Perak 18 April, 2010
pergh..tbaik la.byk tol
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 20 April, 2010
Owhhh balik awal jugak ke?...biasalah ader budak kecik ni...bukan budak jer penat...mak ngan ayah budak pun confirm penat jugak...nak2 kami yg bertolak jam 5 pagi dari JB ni...haruslah balik rehat dulu...

saya pun tak sempat buat n3 gatsby tu lagi..bARU sampai JB ptg tadi...