Salam.

Bahan-bahannya adalah

1. Buku
2. Remote Control
3. Tilam@ TOTO (bukan sport TOTO..haram!)
4. Cadar English style(?)

Cubaan Pertama

Letakkan buku di depan anak dengan jarak 1.234567meter. Tepuk-tepuk sikit buku untuk menarik perhatian anak anda.

++ sila tunggu habis loading dulu untuk lihat dengan lancar++


Cubaan Kedua

Letakkan remote astro yang cepat saja potong bila tertunggak, tapi bila hujan tak boleh tengok pon! remote berfungsi sebagai pengganggu.

Tengok, Darwisy hampir-hampir ke arah remote.


Cubaan Ketiga

Tambahkan jarak kepada 2.34567meter


Macam berenang kan? hehe. Itulah skill terbaru Darwisy. Alhamdulillah.

Nota Ringkas : Berakit-rakit dahulu, berenang-renang ketepian, tak penat ke berenang? ;)

12 Comments

  1. heheh sama la dgn Sarah anak KB..
    eh beza sebulan jer kan dorang.

    Lepas dapat buku tu Darwish masuk mulut tak naman? Macam Sarah ni pegang jer ape2 pastu mesti nk gigit hehe.. mgkin nak tumbuh gigi kot.. yehh

    ReplyDelete
  2. pembetulan,Darwisy..hehe

    yup..baru 6 bulan lbh

    mestilah nak masuk mulut, kalau dapat tangan org pon dia masuk mulut..hehe

    ReplyDelete
  3. boleh wakil Malaysia ni nanti

    ReplyDelete
  4. dera budak tu yer...
    a ah.. boleh wakil negara nanti..
    terbayang wajah cikgu naman yang tersenyum gembira atas kejayaan anaknyer mewakili negara<-- tiba2 :)

    ReplyDelete
  5. akak kl~ acara kuak lentang kot..hehe


    chekguisza~tu training..hehe

    tengah senyum ni, nampak tak? ;)

    ReplyDelete
  6. alahai..pandainya darwisy...usaha tangga kejayaan...pas ni leh try berenang dalam air lak..

    ReplyDelete
  7. ajak Damia sekali deh..hehe

    ReplyDelete
  8. n@m@n,
    Aktif darwisy tu, mcm ayah dia..

    Nanti tips tu, nak guna utk cucu saya. Tapi cucu dah pandai berjalan...

    ReplyDelete
  9. chekgu... seronok tengok darwish... btw, ade award for u... datang amek nanti k

    ReplyDelete
  10. kat ofis xleh nak men 'awak tiub',

    salamm,

    ReplyDelete
  11. suke nya tengok Darwisy berenang! hu hu hu...pinjam jap Darwisy boleh tak....hujung minggu buat main2....he3x

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post