Kod Gitar Bukan Kerana Nama ( Aku Menulis Bukan Kerana Trafik ;p)

salam..

Tetiba rajin nak upload video lama..hehe

Bukan kerana nama. Ermm. Tetapi 'nama' itu sebenarnya dikejar oleh kebanyakan orang kan? Termasuklah dalam dunia blogging walaupun mereka menafikannya. ;)

Trafik yang jem amat digemari sekarang kan? Tapi polis trafik ramai pulak orang tak suka..hehe


Kod Gitar Ramli Sarip - Bukan Kerana Nama

Am C G Am C G Am

Am G
Jangan kau pandang bibir yang manis
Dm Am
Kerana dia bisa menghancurkan
Am G
Jangan kau pandang wajah yang indah
Dm Am
Kerana dia bisa meracunmu
CHORUS
C G
Dengarlah hai teman
C G
Dengarkan bersama
Dm Am
Aku menulis bukan kerna nama
C G
Kerna sifat kasih
C G
Pada sesama insan
Dm Am
Dan menyatakan kasih sayangmu
E Am
Kita sama semuanya sama
E Am
Apa yang ada hanyalah kehidupan
Kod Gitar Bukan Kerana Nama ( Aku Menulis Bukan Kerana Trafik ;p)

{ 16 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 23 May, 2010
n@m@n, dalam dunia blogging...sebenarnya kita tak kejar nama, tapi, kita dah tinggalkan nama kita jauuuuuuuh di belakang....sebab kita tak guna nama sendiri...he..he..he..


Kau kenal xiiinam?
Tak kan...
:)
n@m@n n@m@n 23 May, 2010
kenal..saya sebut 'ziinam'..hehe

**ada cerita panas mengenai mencari nama dalam blogging ni ;)**
xiiinam xiiinam 23 May, 2010
Selalu juga terbaca orang tulis macam tu....tapi, bila tak ada orang komen entri dia, ngamuklah pulak..ha..ha..siap buat entri lagi pasal tu!

(Errr...kajian menunjukkan kadar kes amuk dn bunuh meningkat dalam cuaca panas begini...hi..hi..)
imanshah imanshah 23 May, 2010
aku tak pernah tgk traffic aku berapa..yg pasti aku pernah terima satu kumen dari seorang yang ternama meninggalkan jejak di blog aku man..haha
a kl citizen a kl citizen 23 May, 2010
nak tulis kerana apa pun terpulang...
yang penting bahagia
dan tak menyusahkan hidup orang lain
n@m@n n@m@n 23 May, 2010
@xiiinam

bahaya tu cKlah..jangan bikin panas ya! hehe
n@m@n n@m@n 23 May, 2010
@imanshah

wow..che det ko Faisal Tehrani?? hehe
n@m@n n@m@n 23 May, 2010
@a kl citizen
yang menyusahkan orang yang tak berapa nak best tu kak..
pak long pak long 24 May, 2010
salam...
kawey dulu blajar gitar dengan lagu ni...tapi kalau dah bukan org seni...tangan kematu petik tak jugak pandai...
~Blabberina~ ~Blabberina~ 24 May, 2010
lain org lain sebab blogging. for me why not dpt duit buat menda yg kita suka..i love sharing,love kenal2 org..tp at the same time nak duit gak,so kena buat 2 in 1. blog apa yg kita suka,tp catered as if kita bercakap dgn org lain =)
.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. .:iz-AnN a.k.a cOmOt:. 25 May, 2010
cekgu naman...sentap ai baca tajuk entry yu ni tau..hahaha