'inferiority complex' di Plaza Masalam

Salam..

Dah 3 hari ye tak berupdate,padahal memalam memang tak renggang dengan internet, tapi tak sempat update..hehe..

Sabtu lepas berlangsung dah Road To Final Pencarian Model Bertudung Fareeda di Plaza Masalam, kali pertama jejak kaki ke situ. Jakunnya i..uhuk.

Nasib baiklah bos mama darwisy, Pn Aiza yang sangat baik hati dan penyayang itu datang dan sanggup menjaga Darwisy..huhu

Menyusukan Darwisy dengan penuh kasih sayang..uhuk.;p

Semua duk bawa kamera dengan lens gedabak macam ni..hoho..Chekgu pulak pakailah lens potrait tu tanpa speedlite..sob..sob..sob..Tu yang rasa inferiority complex..hehe..maklumlah kamera chekgu berbajet rendah ;p

Pak Ajis sebagai hos ..masih dengan lawak zaman cerita dulu-dulu..hehe



mengandung tujuh bulan masih mampu berjalan kucing woooo!!


Penyokong-penyokong pemenang tempat kedua, dai Sekolah Sultan Alam Shah, Putrajaya. Datang menyokong cikgu Sains dan Biologi mereka..hoho..Sayang anak murid kat cikgu ye.



Kelebihan pemenang pertama, Zalia adalah, bila dia nak main sorok-sorok dengan anak atau suami kat shopping complex, dia boleh duduk di sebelah patung dan menyamar jadi patung. Mesti suami/anak dia tak jumpa..hehe

Ni lah barisan pemenang-pemenangnya..

Antara posing mama darwisy..hehe


Berapa kali dia nak tarik diri tapi selepas memikirkan ni pengalaman yang susah dapat, terjebak la jugak dengan acara ni..hehe

nanti akak Faridah buat pulak pertandingan pencarian Model Berkopiah ye. Ni gambar penyertaannya..haha


Banyakkkkkkkkkk lagi gambar di fotonaman

{ 14 comments.. read them below or add one }

xiiinam xiiinam 04 May, 2010
Cantiknya mama Darwisy...
n@m@n n@m@n 04 May, 2010
xiinam~papa Darwisy tak cantik ke???huhu
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 04 May, 2010
pengalaman itu penting...dapat jadi finalis pun dah beruntung tu..

erkkk...fareeda ader jual kopiah ke??
ada hati gak nak menandingi fiza tu...
mama tisya mama tisya 04 May, 2010
nasibaik ada org tlg jgkn darwisy ye,kalo tk camner nk snap gmbr mama darwisy jd model..cun2
a kl citizen a kl citizen 04 May, 2010
memang cantik-cantik yang bertanding tu

pas ni suruh darwisy pulak bertanding ya
papa darwisy duduk senyap2 ambik gambar cukuplah
Sharinginfoz Sharinginfoz 05 May, 2010
hmmm kadang2 tak terupdate kan..... anyway update jgn tak update
Raisah @ echah Raisah @ echah 05 May, 2010
Man, kalu mu bwk lens aku hari tu best kan...tak po, lens 50mm pun, gamba lawa doh! gambar bkn di ukur dhn saiz lensnya! bravo2! kem salam mama Darwisy yg cunn tu..
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@mama tisya

tula..nasib baik ada bos yang baik hati..hehe
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@a kl citizen

ala..papa darwisy pon nak glam jugak kak..hehe
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@Damia Aleesya

pengalaman manis kan?

coming soon kot kopiah tu..hehe
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@Sharinginfoz

tula..masa itu emas..hehe
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@Raisah @ echah

tula..bakpo mung takdoknya..haha

insyaAllah ;)
nn nn 05 May, 2010
cantiknyaaa mama Darwisy and pemenang yang macam patung tu. hehe