Salam..


10 Mei 2009 ..kelahiran blog berlatarbelakangkan kebiruan yang tak pernah ditukar templatenya ini. ;p

Dah setahun jagung rupanya ye.Asalnya tak tahu langsung apa itu blogging. Seronok ke berblog? Apa itu HTML? Pernah terketar-ketar masa tak tahu fungsi edit HTML dan Compose masa nak buat post..hehe


itu adalah entri pertama dengan tiada komen, mungkin juga tiada pembaca selain chekgu dan mama Darwisy..hehe


sungguh kelakar lagi melucukan. Dengan tulisannya, dengan olahannya.hehe.Tujuannya pun dah entah ke mana. Sekarang menulis apa sahaja yang ingin ditulis.

Berblog ada baik buruknya kan?


Blogging boleh menjadi pendapatan tambahan walaupun nilainya ceknya tak sampai ke tahap ribu.

Berblog kerana duitkah?Kerana nak popularkah? Kepuasan diri? Diari peribadi? Jawapannya tuan punya blog je tahu kan?

Jari jemari ini tiba-tiba lemah,tak mampu lagi menari-nari di papan kekunci. Penangan ubat selesema hebat juga ye. Soalan ujian pertengahan tak mula lagi. Asyik ujian dan ujian, silabus bila nak habis? Arghh..Tidur sekejap lah.

nota ringkas
: banyaknya nak ubah setting blog ni. Masa oh masa.

18 Comments

  1. sharing is caring bro.
    sket eh duet nuff.
    hehe ;)


    happy anniversary blog !

    ReplyDelete
  2. @I n n z

    sharing duit boleh kering poket tau..hehe

    ReplyDelete
  3. dah usia setahun jagung yer...buat bubur jagung pun sodap ni...ekekekekek

    selamat anniversary blog...

    ReplyDelete
  4. Nak order jagung cawan secawn...taruk lada hitam ya!!!




    Tahniah.....teruskan berprojek!

    :)

    ReplyDelete
  5. tahniah man..rblog untuk kenangan masa depan

    ReplyDelete
  6. Happy anniversary.

    Semoga dapat menghasilkan lebih banyak jagung opps karya yg best-best.

    Dapatkanlah rehat secukupnya dan semoga cepat sembuh.

    ReplyDelete
  7. dah sambut ulangtahun rupanya.. semoga terus maju.. :)

    ReplyDelete
  8. tahniah bro...sket2 pun ade dr takde....kl bab keje aku..aku boleh buat cite sukses story...sbb dah dpt duit...huhuuh..:)

    ReplyDelete
  9. Happy blog anniversary ya dik!! Naman ajar lah akak ko yg sorang ni mcm mana nak kayo dgn berblog ni..

    ReplyDelete
  10. @xiiinam

    taruk halba lagi sedap..boleh tambah susu badan..hahahasan

    ReplyDelete
  11. @imanshah

    kenangan demi kenangan ;)

    ReplyDelete
  12. @cikgu isza

    perut pun dah maju ke depan ni..hehe

    ReplyDelete
  13. @kitatauketak berapa paham bro..;(

    ReplyDelete
  14. @Sally

    TQ,,saya pn tak reti sangat..hehe

    akak kan memang dah 'kaya' gitu..;)

    ReplyDelete
  15. dah setahun jagung ya

    tahniah
    moga jagung2 akan datang bertambah hasilnya

    *asyik periksa je?? samalah kita. syllabus baru habis berapa sen je ni...*sigh*
    hati pun berdebar takut tak terkejar syllabus

    ReplyDelete
  16. marah...suka....geram....kecewa....bloglah yg jadi mangsa. hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post