Jagung dah usia setahun sudah!

Salam..


10 Mei 2009 ..kelahiran blog berlatarbelakangkan kebiruan yang tak pernah ditukar templatenya ini. ;p

Dah setahun jagung rupanya ye.Asalnya tak tahu langsung apa itu blogging. Seronok ke berblog? Apa itu HTML? Pernah terketar-ketar masa tak tahu fungsi edit HTML dan Compose masa nak buat post..hehe


itu adalah entri pertama dengan tiada komen, mungkin juga tiada pembaca selain chekgu dan mama Darwisy..hehe


sungguh kelakar lagi melucukan. Dengan tulisannya, dengan olahannya.hehe.Tujuannya pun dah entah ke mana. Sekarang menulis apa sahaja yang ingin ditulis.

Berblog ada baik buruknya kan?


Blogging boleh menjadi pendapatan tambahan walaupun nilainya ceknya tak sampai ke tahap ribu.

Berblog kerana duitkah?Kerana nak popularkah? Kepuasan diri? Diari peribadi? Jawapannya tuan punya blog je tahu kan?

Jari jemari ini tiba-tiba lemah,tak mampu lagi menari-nari di papan kekunci. Penangan ubat selesema hebat juga ye. Soalan ujian pertengahan tak mula lagi. Asyik ujian dan ujian, silabus bila nak habis? Arghh..Tidur sekejap lah.

nota ringkas
: banyaknya nak ubah setting blog ni. Masa oh masa.

{ 18 comments.. read them below or add one }

I n n z I n n z 10 May, 2010
sharing is caring bro.
sket eh duet nuff.
hehe ;)


happy anniversary blog !
n@m@n n@m@n 10 May, 2010
@I n n z

sharing duit boleh kering poket tau..hehe
Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 10 May, 2010
dah usia setahun jagung yer...buat bubur jagung pun sodap ni...ekekekekek

selamat anniversary blog...
xiiinam xiiinam 10 May, 2010
Nak order jagung cawan secawn...taruk lada hitam ya!!!




Tahniah.....teruskan berprojek!

:)
imanshah imanshah 10 May, 2010
tahniah man..rblog untuk kenangan masa depan
Yunus Badawi Yunus Badawi 10 May, 2010
Happy anniversary.

Semoga dapat menghasilkan lebih banyak jagung opps karya yg best-best.

Dapatkanlah rehat secukupnya dan semoga cepat sembuh.
cikgu isza cikgu isza 10 May, 2010
dah sambut ulangtahun rupanya.. semoga terus maju.. :)
kitatauke kitatauke 10 May, 2010
tahniah bro...sket2 pun ade dr takde....kl bab keje aku..aku boleh buat cite sukses story...sbb dah dpt duit...huhuuh..:)
Sally Sally 10 May, 2010
Happy blog anniversary ya dik!! Naman ajar lah akak ko yg sorang ni mcm mana nak kayo dgn berblog ni..
n@m@n n@m@n 11 May, 2010
@xiiinam

taruk halba lagi sedap..boleh tambah susu badan..hahahasan
n@m@n n@m@n 11 May, 2010
@imanshah

kenangan demi kenangan ;)
n@m@n n@m@n 11 May, 2010
@cikgu isza

perut pun dah maju ke depan ni..hehe
n@m@n n@m@n 11 May, 2010
@kitatauketak berapa paham bro..;(
n@m@n n@m@n 11 May, 2010
@Sally

TQ,,saya pn tak reti sangat..hehe

akak kan memang dah 'kaya' gitu..;)
a kl citizen a kl citizen 12 May, 2010
dah setahun jagung ya

tahniah
moga jagung2 akan datang bertambah hasilnya

*asyik periksa je?? samalah kita. syllabus baru habis berapa sen je ni...*sigh*
hati pun berdebar takut tak terkejar syllabus
Rumah Kuning Rumah Kuning 29 May, 2010
marah...suka....geram....kecewa....bloglah yg jadi mangsa. hehehe