Nuffnang memang pemurah sebab bagi 2 cek sekaligus!!

Salam..

Jumaat lepas buka peti ais pos ada la dua sampul surat yang comel ini..hoho


Rupa-rupanya nuffnang yang tampan, jelita dan baik hati tu dah menghantar cek kepada chekgu.

salamat
謝謝
baie dankie
شكرا
merci
Danke
grazie
cảm ơn bạ
gracias
감사합니다
ありがとう
धन्यवाद
σας ευχαριστώ

perkataan-perkataan di atas memberi makna yang sama iaitu terima kasih atau thank you. Terima kasih kepada nuffnang. Tetapi kenapa sampai 2 cek????

Bukannya sebab nuffnang sayangkan chekgu mahupun amaun terlampau banyak sampai kena buat 2 cek..hoho.. Sebabnya adalah..jeng..jeng..jeng...( drum roll please..chewahh)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


2 cek tu kepunyaan chekgu dan mama Darwisy..hoho.(sempat lagi menguji fokus 50mm secara manual tu!!)

Walaupun terlalu kecil nak dibandingkan 10k redmummy tu, bolehla buat beli pampers Darwisy..hoho..Mungkin nak jadi popular kena letak warna kat nama blog kot..Nak letak pink papa lah..Boleh tak? ;p

Nota Ringkas : Tunggu cek ketiga pulak..;)Baru cashout. Rejeki dong. Alhamdulillah

AlFatihah buat arwah Hisyam pemilik blog http://unrestmind57.blogspot.com/. semoga rohnya dicucuri rahmatNya.

{ 28 comments.. read them below or add one }

Damia Aleesya & Damia Ayunie Damia Aleesya & Damia Ayunie 04 May, 2010
haha PINK PAPA!!! i likeeee...

murah tul dapat rezeki drp NUFF yer..betul tu biar sikit tapi amat bermakna...

pampers skarang pun mahal weiiii...
zairie zairie 04 May, 2010
ooo.. beli pampers guna wit nuff.. jimat wit gaji.. ehhehe
Fasya Abdy Fasya Abdy 04 May, 2010
mcm mane nk buat innit yg tepi belah kanan ni?..tlg ajr plz..thx..n lg satu naff byr kita cner eh..xphm..bila da rm50 bru dye anta cek ke caner...thx.;))
a kl citizen a kl citizen 04 May, 2010
rezeki si darwisy tuu

cium sikit utk darwisy, lepas berenang aritu dah pandai apa pulak??
nimn nimn 04 May, 2010
pink papa!hehe.comel sgt uh.xseswai2.hee.
n@m@n n@m@n 04 May, 2010
zairie~hehe..berjimat cermat amalan mulia ;)

Damia Aleesya & Damia Ayunie~ jadi belilah pampers banyak2 masa sale..hehe


Fasya Abdy~ poll yek? lepas log in nuffnang pergi ke blog manager, dekat bahagian poll ambil yes

untuk cashout tunggu cukup RM50 atau lebih, pergi kat earnings then tekan cashout,;)
puteri cahaya. puteri cahaya. 04 May, 2010
wah...bestnye... nak jugakkk lah. sume org sila click nuffnang saye okeh.. hehehehe ;)
n@m@n n@m@n 04 May, 2010
nimn~sekali sekala pakai pink ok ape..hehe


a kl citizen~ dah pandai menyanyi dah..hehe

puteri~ best2..klik2 bahaya skang..nuffnang dah warning ye..;)
pak long pak long 05 May, 2010
salam buat naman...
waa..demo bulih pitih..kawey bila nuff nak bagi...
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
pak long~ lambat laun bulih la tu gu!! hehe

ery farieha~ cipuuuuuuuuuuut je ;)
abangfaizul abangfaizul 05 May, 2010
pink daddy? hak hak hak... abangfaizul teringat P.Diddy
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
abangfaizul~ok jugak tu..boleh rap sekali..hehe
DaHLia DaHLia 05 May, 2010
xmoh cash out..nak simpan sampai 10k buat kawen..hahahaa
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
Dahlia~sekali nuff bankrap tak sempat bayar 10k tu padan muka..lalala
mama tisya mama tisya 05 May, 2010
tahniah2 smp 2 cek trus ye...yela suami/isteri blogger tegar..ehhehehe

cuba la buat PAPA PINK nk tgk skit camner...:-p
Hazman Hazman 05 May, 2010
mak aih... sampai dua skali..... earning tip top la nie....
farysa farysa 05 May, 2010
beshnye skali dpt 2cek
farysa dpt 1 je
=)
sop sop 05 May, 2010
tahniah.. paling best dpt 2 sekali gus.. pakat check out sama la tu..:d
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@mama tisya

tak tegar macam mama tisya pon!!hehe

ok ke pink papa?hoho
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@Hazman

takde la tip top pon..hehe..cukup buat beli pampers je..hehe
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@sop

check out ke cashout bang?hehe
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@farysa

ok la dr tak dapat kan?hehe
Bo the Nerd Bo the Nerd 05 May, 2010
Congrats dpt cheque. Target supaya bulan2 boleh dapat konsistent.

www.boisanerd.blogspot.com
n@m@n n@m@n 05 May, 2010
@Bo the Nerd

target ada tapi banyak halangan nak capai target..hehe