Salam..

Jumaat lepas buka peti ais pos ada la dua sampul surat yang comel ini..hoho


Rupa-rupanya nuffnang yang tampan, jelita dan baik hati tu dah menghantar cek kepada chekgu.

salamat
謝謝
baie dankie
شكرا
merci
Danke
grazie
cảm ơn bạ
gracias
감사합니다
ありがとう
धन्यवाद
σας ευχαριστώ

perkataan-perkataan di atas memberi makna yang sama iaitu terima kasih atau thank you. Terima kasih kepada nuffnang. Tetapi kenapa sampai 2 cek????

Bukannya sebab nuffnang sayangkan chekgu mahupun amaun terlampau banyak sampai kena buat 2 cek..hoho.. Sebabnya adalah..jeng..jeng..jeng...( drum roll please..chewahh)

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


2 cek tu kepunyaan chekgu dan mama Darwisy..hoho.(sempat lagi menguji fokus 50mm secara manual tu!!)

Walaupun terlalu kecil nak dibandingkan 10k redmummy tu, bolehla buat beli pampers Darwisy..hoho..Mungkin nak jadi popular kena letak warna kat nama blog kot..Nak letak pink papa lah..Boleh tak? ;p

Nota Ringkas : Tunggu cek ketiga pulak..;)Baru cashout. Rejeki dong. Alhamdulillah

AlFatihah buat arwah Hisyam pemilik blog http://unrestmind57.blogspot.com/. semoga rohnya dicucuri rahmatNya.

28 Comments

  1. haha PINK PAPA!!! i likeeee...

    murah tul dapat rezeki drp NUFF yer..betul tu biar sikit tapi amat bermakna...

    pampers skarang pun mahal weiiii...

    ReplyDelete
  2. ooo.. beli pampers guna wit nuff.. jimat wit gaji.. ehhehe

    ReplyDelete
  3. mcm mane nk buat innit yg tepi belah kanan ni?..tlg ajr plz..thx..n lg satu naff byr kita cner eh..xphm..bila da rm50 bru dye anta cek ke caner...thx.;))

    ReplyDelete
  4. rezeki si darwisy tuu

    cium sikit utk darwisy, lepas berenang aritu dah pandai apa pulak??

    ReplyDelete
  5. pink papa!hehe.comel sgt uh.xseswai2.hee.

    ReplyDelete
  6. zairie~hehe..berjimat cermat amalan mulia ;)

    Damia Aleesya & Damia Ayunie~ jadi belilah pampers banyak2 masa sale..hehe


    Fasya Abdy~ poll yek? lepas log in nuffnang pergi ke blog manager, dekat bahagian poll ambil yes

    untuk cashout tunggu cukup RM50 atau lebih, pergi kat earnings then tekan cashout,;)

    ReplyDelete
  7. wah...bestnye... nak jugakkk lah. sume org sila click nuffnang saye okeh.. hehehehe ;)

    ReplyDelete
  8. nimn~sekali sekala pakai pink ok ape..hehe


    a kl citizen~ dah pandai menyanyi dah..hehe

    puteri~ best2..klik2 bahaya skang..nuffnang dah warning ye..;)

    ReplyDelete
  9. salam buat naman...
    waa..demo bulih pitih..kawey bila nuff nak bagi...

    ReplyDelete
  10. pak long~ lambat laun bulih la tu gu!! hehe

    ery farieha~ cipuuuuuuuuuuut je ;)

    ReplyDelete
  11. pink daddy? hak hak hak... abangfaizul teringat P.Diddy

    ReplyDelete
  12. abangfaizul~ok jugak tu..boleh rap sekali..hehe

    ReplyDelete
  13. xmoh cash out..nak simpan sampai 10k buat kawen..hahahaa

    ReplyDelete
  14. Dahlia~sekali nuff bankrap tak sempat bayar 10k tu padan muka..lalala

    ReplyDelete
  15. tahniah2 smp 2 cek trus ye...yela suami/isteri blogger tegar..ehhehehe

    cuba la buat PAPA PINK nk tgk skit camner...:-p

    ReplyDelete
  16. mak aih... sampai dua skali..... earning tip top la nie....

    ReplyDelete
  17. beshnye skali dpt 2cek
    farysa dpt 1 je
    =)

    ReplyDelete
  18. tahniah.. paling best dpt 2 sekali gus.. pakat check out sama la tu..:d

    ReplyDelete
  19. @mama tisya

    tak tegar macam mama tisya pon!!hehe

    ok ke pink papa?hoho

    ReplyDelete
  20. @Hazman

    takde la tip top pon..hehe..cukup buat beli pampers je..hehe

    ReplyDelete
  21. @sop

    check out ke cashout bang?hehe

    ReplyDelete
  22. @farysa

    ok la dr tak dapat kan?hehe

    ReplyDelete
  23. Congrats dpt cheque. Target supaya bulan2 boleh dapat konsistent.

    www.boisanerd.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. @Bo the Nerd

    target ada tapi banyak halangan nak capai target..hehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post